Κόβει την πίτα και παρουσιάζει αρχές απόψε ο Γιάννης Κουράκης

Ηράκλειο
Κόβει την πίτα και παρουσιάζει αρχές απόψε ο Γιάννης Κουράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ανοιχτοί Ορίζοντες»: Με το βλέμμα στραμμένο στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου

Ανοιχτή εκδήλωση για την παρουσίαση του προγράμματος και των αρχών της, με το βλέμμα στραμμένο στην επικείμενη εκλογική μάχη του Μαΐου, και συνάμα για την κοπή της καθιερωμένης πρωτοχρονιάτικης πίτας της πραγματοποιεί απόψε, στις 7 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο “Ibis”, η δημοτική παράταξη “Ηράκλειο, Ανοιχτοί Ορίζοντες” με επικεφαλής τον Γιάννη Κουράκη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου θα παρουσιάσει τους βασικούς άξονες πολιτικής της νέας δημοτικής κίνησης για το Ηράκλειο και παράλληλα θα επικοινωνήσει στην τοπική κοινωνία το όραμα, τις φιλοδοξίες και τους στόχους του ίδιου και της παράταξής του για το Ηράκλειο της επόμενης ημέρας.

Πέραν των αναφορών και μηνυμάτων γύρω από την προεκλογική ατζέντα, η αποψινή εκδήλωση των “Ανοιχτών Οριζόντων” αναμένεται να σηματοδοτήσει και σε επίπεδο παρουσιών έναν “αέρα” ανανέωσης. Δεν αποκλείεται μάλιστα να έχουμε και εκπλήξεις σε σχέση με νέα πρόσωπα που θα έρθουν να “μπολιάσουν” το δυναμικό του συνδυασμού.

Ο Γιάννης Κουράκης αναμένεται να σταθεί με έμφαση κατά την ομιλία του απόψε στο στοιχείο της ανανέωσης και του ανοίγματος προς ανθρώπους, ιδέες και προτάσεις. Ο ίδιος αναμένεται να στείλει μήνυμα σύνθεσης προς την κατεύθυνση ενός πλειοψηφικού ρεύματος της κοινωνίας των πολιτών και προς τη χάραξη μιας φιλόδοξης πολιτικής πρότασης, με όραμα και στρατηγικές προτεραιότητες για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και τη δημιουργία νέων ευκαιριών ανάπτυξης στον δήμο. Η αποψινή εκδήλωση, με διπλό χαρακτήρα, έχει προαναγγελθεί εδώ και καιρό, μέσω επίσημης πρόσκλησης, στην οποία αναφέρεται:

«Την Τέταρτη 13 Φεβρουαρίου (σ.σ. σήμερα), η δημοτική μας κίνηση πραγματοποιεί ανοικτή εκδήλωση για την παρουσίαση των αρχών της και το προγραμματικό της πλαίσιο. Καταθέτουμε μια νέα ολοκληρωμένη πρόταση για το μέλλον του Ηρακλείου και καλούμε τους πολίτες σε διάλογο για να δώσουμε όλοι μαζί μια νέα προοπτική στον τόπο μας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου, ώρα 19:00 (σε αίθουσα στο ξενοδοχείο “Ibis” - Κορωναίου 26 & Αγίου Τίτου)». Θυμίζουμε ότι ο Γιάννης Κουράκης είχε γνωστοποιήσει επισήμως την πρόθεσή του να διεκδικήσει εκ νέου τον δημαρχιακό θώκο του Ηρακλείου στα μέσα Νοεμβρίου.

Με μια δημόσια δήλωση-πρόσκληση προς τους πολίτες του Ηρακλείου και ιδίως προς τη νέα γενιά, ο κ. Κουράκης είχε απευθύνει τότε κάλεσμα συμμετοχής, με στόχο, όπως είχε σημειώσει, να περάσει ο τόπος ξανά μπροστά και να καταστεί το Ηράκλειο ένα περιφερειακό παραγωγικό κέντρο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News