Τροχαίο με το... καλημέρα στο Ηράκλειο

Κρήτη
Τροχαίο με το... καλημέρα στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο άτομα στο νοσοκομείο

Ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα συνέβη το ξημέρωμα της Τρίτης στο Ηράκλειο.

Συγκεκριμένα όχημα έχοντας στρίψει από εθνική οδό με κατεύθυνση το αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης», σε επικίνδυνη στροφή, ενεπλάκη σε ατύχημα.

Αποτέλεσμα ήταν να υπάρξουν τραυματισμοί.

Στο σημείο άμεσα του ΕΚΑΒ παρέχοντας τις πρώτες βοήθειες και μεταφέροντας στη συνέχεια στο νοσοκομείο δύο γυναίκες με ελαφρά τραύματα και δίχως να κινδυνεύει η ζωή τους.

Οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.

Και όλα αυτά ενώ η Κρήτη παραμένει «μουδιασμένη» από τα τροχαία δυστυχήματα που έχουν σημειωθεί από αρχές του χρόνου μέχρι σήμερα , αφού σε διάστημα μόλις 40 ημερών έχουν χάσει την ζωή τους 10 άτομα στους δρόμους της Κρήτης.

Καρέ - καρέ  πως έγινε το τροχαίο ατύχημα με τον Στάθη το περασμένο Σάββατο

Συγκλονίζει η περιγραφή του συνεπιβάτη του Στάθη Καραταράκη, αλλά και τα λόγια του πατέρα του 29χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος, τα τελευταία 24ωρα δίνει τον πιο δύσκολο αγώνα της ζωής του.

Το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη ο Στάθης Καραταράκης συνέβη περί τις 11 το πρωί του Σαββάτου, επί της οδού Χριστομιχάλη Ξυλούρη στο Ηράκλειο.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται. Όπως ανέφερε στο neakriti.gr ο Αναπληρωτής Διοικητής του, κ. Ιωάννης Φανουργιάκης, «ο 29χρονος νοσηλεύεται υπό στενή ιατρική παρακολούθηση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του ΠΑΓΝΗ».

Σοκάρει η περιγραφή του τροχαίου

Σύμφωνα με τις περιγραφές του 31χρονου συνεπιβάτη του Στάθη Καραταράκη, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Μαζί σου» στο ΣΚΑΪ, το τροχαίο ατύχημα συνέβη όταν το μηχανάκι που οδηγούσε ο Στάθης συγκρούστηκε με την πόρτα αυτοκινήτου. Όπως περιγράφει, από τη σύγκρουση, τόσο ο ίδιος όσο και ο Στάθης εκσφενδονίστηκαν στην απέναντι πλευρά του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα να τους χτυπήσει διερχόμενο όχημα. Μάλιστα, ο 29χρονος Στάθης βρέθηκε κάτω από το διερχόμενο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να του βγει το κράνος και να τραυματιστεί, ενώ ο ίδιος - στην ουσία - παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο και τραυματίστηκε ελαφρά.

«Έχουμε ξεφύγει όλοι»

Στην ίδια εκπομπή παραχώρησε συνέντευξη και ο πατέρας του Στάθη Καραταράκη, Ιωσήφ Καραταράκης, ο οποίος δήλωσε: «Το παιδί είναι σε σοβαρή κατάσταση. Όπως κάθε γονιός, τις πρώτες ημέρες, δεν ήξερα που πατούσα και που βρισκόμουν. Έχουν φέρει την εικόνα της Παναγίας από το Άγιο Όρος, πήγα και προσκύνησα, μαζί με την κόρη μου, και άλλαξε κατευθείαν η ψυχολογία μου… Για να δώσουμε δύναμη στο παιδί, γιατί αν δεν είμαστε εμείς δυνατοί, δε θα είναι το παιδί μας εκεί μέσα.»

Όπως ανέφερε ο κ. Ιωσήφ, «το παιδί είναι πολυτραυματίας. Τον αγαπάμε όλοι και του δίνουμε δύναμη.», ζητώντας μάλιστα από τον κόσμο να προσευχηθεί για τον 29χρονο γιο του.

Αναφορικά με τα τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα στην Κρήτη, ο κ. Ιωσήφ σχολίασε: «Έχουμε ξεφύγει όλοι, ειδικά στο Ηράκλειο, δεν υπάρχει ημέρα που να μην έχουμε ένα τροχαίο ατύχημα. Κλείνουν αμέτρητα σπίτια. Εμείς αυτή τη στιγμή υποφέρουμε.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News