Ηράκλειο

Ο Όμιλος Αλμπαντάκη εντυπωσιάζει στην έκθεση Horeca

Το Μαλεβίζι «ταξίδεψε» στο Metropolitan EXPO και το περίπτερο του Ομίλου μαγνήτισε όλα τα βλέμματα

Δυναμικό «παρών» δίνει το Μαλεβίζι στην έκθεση HORECA μέσα από το ειδικό περίπτερο που έχει στήσει ο Όμιλος Αλμπαντάκη, εντυπωσιάζοντας τους χιλιάδες επισκέπτες με τα νέα του ποιοτικά τοπικά προϊόντα.

Στη διάρκεια της έκθεσης που πραγματοποιείται από τις 8 έως τις 11 Φεβρουαρίου στο Metropolitan EXPO, η Cretan Mill και ο Όμιλος Αλμπαντάκη παρουσιάζουν όλη την γκάμα των προϊόντων τους, τα οποία αποτελούν το αποτέλεσμα της προσπάθειας που καταβάλλουν οι ντόπιοι παραγωγοί του Μαλεβιζίου και όχι μόνο.

Ελαιόλαδο, ελιές, κρασί, αλάτι, λιαστή ντομάτα και πολλά άλλα προϊόντα βρίσκονται στο προσκήνιο κεντρίζοντας τα βλέμματα όλων.

«Με τις καλύτερες εντυπώσεις φεύγουν όσοι επισκέπτες επισκεφτούν το περίπτερο μας. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, εξειδικευμένα στελέχη της εταιρείας μας παρουσιάζουν και ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους για τη μεγάλη γκάμα των προϊόντων μας», σημειώνει χαρακτηριστικά ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Μιχάλης Αλμπαντάκης.

Η 14η Horeca άνοιξε τις πύλες της για να υποδεχτεί τους χιλιάδες επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στους χώρους της φιλοξενίας, της μαζικής εστίασης και της καφεστίασης.

«Το 2019 είναι μια χρονιά - πρόκληση για το Μαλεβίζι, τους επιχειρηματίες και τους πολίτες του γενικά. Με δεδομένο πως η Horeca 2019 είναι μία έκθεση που έχει καθιερωθεί ως μία από τις σημαντικότερες εκθέσεις, εγχώρια αλλά και διεθνώς, η παρουσία του Μαλεβιζίου μέσα από το περίπτερο μας, αποκτά ιδιαίτερη σημασία», καταλήγει ο κ. Αλμπαντάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια