Ηράκλειο

«Έκλεισαν» οι υποψήφιοι για το «Ενωμένο Μαλεβίζι»

Παρουσιάστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης «Ενωμένο Μαλεβίζι» με υποψήφιο δήμαρχο τον κ. Σπύρο Καλλέργη

Την πρώτη παρουσίαση υποψηφίων συμβούλων πραγματοποίησε την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019 στην κατάμεστη καφετέρια «The Mimmy’s» (Ελευθερίου Βενιζέλου 222) στο Γάζι, η δημοτική παράταξη «Ενωμένο Μαλεβίζι» και ο υποψήφιος δήμαρχος Μαλεβιζίου κ. Σπύρος Καλλέργης

 Ο κ. Καλλέργης στην ομιλία του κάλεσε τους Μαλεβιζιώτες να ενεργοποιηθούν και να συμμετέχουν στην διαμόρφωση των αποφάσεων του Δήμου για όλα τα θέματα που αφορούν την πόλη και τις ζωές των πολιτών.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ενωμένο Μαλεβίζι» έστειλε για άλλη μια φορά μήνυμα ενότητας ξεκαθαρίζοντας ότι ήρθε για να υπηρετήσει τον τόπο με όραμα για ένα Μαλεβίζι που θα πρωταγωνιστήσουν τα έργα και οι δράσεις για το καλό του τόπου. Ο κος Καλλέργης τόνισε ότι θα είναι «χέρι με χέρι» με τους συνδημότες του και δεν θα λείψει ποτέ από τα προβλήματα της καθημερινότητας τους.

Ο επικεφαλής της παράταξης αναφέρθηκε στους άξονες στους οποίους θα κινηθεί. O ίδιος ανέφερε ότι προτεραιότητα του είναι η πολεοδόμηση της περιοχής, η καλύτερη διασύνδεση με το Ηράκλειο, η σωστή αξιοποίηση του παραλιακού μετώπου, το ενεργειακό αλλά και ο πρωτογενής τομέας αποκαλύπτοντας ότι όραμα του είναι η δημιουργία ενός Ινστιτούτου Γεωργίας.

Ο κ.Καλλέργης δεσμεύτηκε ότι εάν εκλεγεί Δήμαρχος Μαλεβιζίου θα θέσει ως προτεραιότητα του τη δημιουργία ενός άτυπου - ειδικού σκοπού - φορέα με στόχο να αγοραστούν τα δάνεια των δημοτών και να τους ελαφρύνει από τον καθημερινό αυτό «βραχνά»!

Αναφερόμενος στους Μαλεβιζιώτες που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο της παράταξης, τόνισε ότι είναι συνοδοιπόροι του στον κοινό αγώνα υπέρ των πολιτών. Σε έναν αγώνα που τους ενώνει η αμοιβαία αγάπη για τον τόπο. Ενώ έκλεισε την ομιλία του αποκαλύπτοντας ότι έχει ήδη βρει τους υπόλοιπους υποψηφίους που θα απαρτίσουν το ψηφοδέλτιο.

Της ομιλίας του Σπύρου Καλλέργη προηγήθηκε ο αγιασμός των γραφείων της παράταξης από τον π. Μιχάλη Μανιαδή. Ενώ την εκδήλωση και την παρουσίαση των υποψηφίων έκανε ο στενός φίλος του κ. Καλλέργη, Γιώργος Βιτώρος.

Σχόλια