Το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι κάνει... πρεμιέρα στο Ηράκλειο

Ηράκλειο
Το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι κάνει... πρεμιέρα στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το σύνθημα της φετινής διοργάνωσης είναι ο χορός στο χώρο και στο χρόνο

Οι μέρες μετρούν αντίστροφα για την επίσημη έναρξη του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού!

Αύριο Σάββατο 9 Φεβρουαρίου, ο προπομπός της διοργάνωσης θα βρεθεί στη Λότζια, στο Ηράκλειο, για να μεταδώσει το μήνυμα της φετινής διοργάνωσης που αφορά τον χορό στον χώρο και τον χρόνο. Ο χορός που μας ενώνει θα είναι το σύνθημα που θα πρωταγωνιστήσει σε όλες τις εκδηλώσεις από τις 15 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 11 Μαρτίου στο μεγαλύτερο καρναβάλι της Κρήτης!

Το κέφι, η χαρά και η ζωντάνια του μεγαλύτερου καρναβαλιού της Κρήτης θα ξεσηκώσει την νησιωτική πρωτεύουσα της χώρας το  Σάββατο. Όλοι και όλα είναι έτοιμα ενώ τις επόμενες μέρες θα στολιστεί κατάλληλα και η πόλη του Ρεθύμνου με παλαιότερα άρματα.

Ο χορός που μάς ενώνει θα έχει την πρωτοκαθεδρία του σε όλα τα δρώμενα από τις 15 Φεβρουαρίου στην επίσημη έναρξη στην πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη με την αρμόζουσα τελετή, μέχρι και τις 11 Μαρτίου που θα ολοκληρωθούν οι εκδηλώσεις με παραδοσιακά κούλουμα στην πόλη και την ενδοχώρα.

Μάλιστα φέτος συμπληρώνει και τα 30 χρόνια ζωής του, το διαπιστευμένο με ρεκόρ Γκίνες, μεγαλύτερο κυνήγι του θησαυρού, αυτό του Ρεθύμνου!

Για όλα τα νεότερα υπάρχει στη διάθεση του κοινού η ιστοσελίδα rethymnocarnival.gr και το γραφείο Πολιτισμού στην οδό Αρκαδίου 50.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News