Αναβλήθηκε η δίκη του πατέρα που χτύπησε την ανήλικη κόρη του

Ηράκλειο
Αναβλήθηκε η δίκη του πατέρα που χτύπησε την ανήλικη κόρη του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 43χρονος πατέρας κατηγορείται για ενδοοικογενειακή επικίνδυνη σωματική βλάβη

Για την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου αναβλήθηκε, από το Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, η δίκη του 43χρονου πατέρα που φέρεται να χτύπησε τη 13χρονη κόρη του τραυματίζοντας την στο μάτι.

Το περιστατικό φέρεται να έλαβε χώρα την περασμένη Δευτέρα σε περιοχή του δήμου Μαλεβιζίου.

Η 13χρονη το πρωί της Τρίτης μετέβη στο σχολείο της, έχοντας τραύμα στο μάτι της, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από τους εκπαιδευτικούς του σχολείου, οι οποίοι και ενημέρωσαν τη Διεύθυνση, ενώ έπειτα ενημερώθηκε και η αστυνομία.

Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. διερεύνησαν την υπόθεση και λίγο αργότερα εντόπισαν τον 43χρονο πατέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας του παιδιού παραδέχτηκε εξαρχής ότι ήταν αυτός που χτύπησε την κόρη του.

Ο 43χρονος συνελήφθη από την Αστυνομία και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου, κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή επικίνδυνη σωματική βλάβη. Μάλιστα, πέρασε το βράδυ της Τρίτης στα κρατητήρια.

Ο 43χρονος οδηγήθηκε, με την αυτόφωρη διαδικασία, για να λογοδοτήσει στην Ελληνική Δικαιοσύνη: Ο συλληφθείς επρόκειτο να δικαστεί τη Δευτέρα από το Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου. Ωστόσο, η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε τελικά για σήμερα, Τρίτη, ενώ έλαβε και δεύτερη αναβολή για την ερχόμενη Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ανήλικη μεταφέρθηκε στην Παιδιατρική Κλινική του ΠΑΓΝΗ, ούτως ώστε να υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Εξάλλου, όπως έγινε γνωστό, η 13χρονη επρόκειτο να εξεταστεί και από παιδοψυχολόγο.

Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, πως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο συλληφθείς υποστήριξε ότι ήταν η πρώτη φορά που έκανε κάτι τέτοιο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι και το παιδί ισχυρίστηκε ότι ο πατέρας του το χτύπησε πρώτη φορά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News