Από την αφρικανική σκόνη ξαφνικά στο... χαλάζι

Κρήτη
Από την αφρικανική σκόνη ξαφνικά στο... χαλάζι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι κάτοικοι δεν πίστευαν στα μάτια τους για την τόσο απότομη εναλλαγή, αφού από την αφρικανική σκόνη, ξαφνικά βρέθηκαν στο χαλάζι

Απίστευτο καιρικό σκηνικό το μεσημέρι της Τετάρτης στην Βιάννο του νομού Ηρακλείου.

Οι κάτοικοι δεν πίστευαν στα μάτια τους για την τόσο απότομη εναλλαγή, αφού από την αφρικανική σκόνη, ξαφνικά βρέθηκαν στο χαλάζι.

Οι καιρικές συνθήκες αλλάξαν από την μία στιγμή στην άλλη και η έντονη χαλαζόπτωση που έπεσε , ήταν αρκετή για να καλυφθούν τα πάντα από ένα λευκό πέπλο χιονιού.

Βέβαια τα τελευταία 24ώρα στην Βιάννο έχουν εκδηλωθεί έντονα καιρικά φαινόμενα με αποτέλεσμα τα προβλήματα να μην έχουν αποφευχθεί.

Χαρακτηριστικό το γεγονός ότι το βράδυ της Τρίτης, εκδηλώθηκε έντονη βροχόπτωση που  σε συνδυασμό με τους ισχυρούς ανέμους, είχε ως αποτέλεσμα να προκληθεί σοβαρό πρόβλημα στην ηλεκτροδότηση και για τουλάχιστον 5 ώρες η Βιάννος να μείνει χωρίς ρεύμα και στο σκοτάδι.

 Το πρωί της Τετάρτης, κάτοικοι ξύπνησαν με σκόνη και ένα θολό τοπίο να έχει καλύψει την ευρύτερη περιοχή ενώ το μεσημέρι, φαίνεται πώς «άνοιξαν οι ουρανοί» και σημειώθηκε  έντονη χαλαζόπτωση.

Χαρακτηριστικές άλλωστε οι φωτογραφίες της Χρυσούλας Γουρνιεζάκη αλλά και το video που αναρτήθηκε στη σελίδα «Κρήτη Βιάννος » στο Facebook.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News