Απατεώνισσα σκόρπισε τον τρόμο - Κλειδαμπαρώθηκαν σπίτι τους

Ηράκλειο
Απατεώνισσα σκόρπισε τον τρόμο - Κλειδαμπαρώθηκαν σπίτι τους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φοβισμένες δύο ηλικιωμένες στο Ηράκλειο

Θύματα απάτης έπεσαν δυο ηλικιωμένες αδελφές στα Νέα Αλάτσατα Ηρακλείου από μια γυναίκα που εμφανίζεται να διενεργεί έρανο για ασθενή που χρειάζεται ακρωτηριασμό.

Άλλοτε με την άδεια του παππά, άλλοτε του Δημάρχου, όπως αναγράφει το χαρτί που δείχνει στα θύματα της.

Η θρασύτατη απατεώνισσα επανεμφανίστηκε λίγες ημέρες αργότερα εξαπατώντας και άλλους πολίτες στην περιοχή ενώ επιχείρησης να ξαναμπεί στο σπίτι των δυο γυναικών που κλειδώθηκαν μέσα τρομοκρατημένες.

Κλειδαμπαρωμένες στο σπίτι τους στα Νέα Αλάτσατα παραμένουν τις τελευταίες ημέρες οι δύο ηλικιωμένες γυναίκες 87 και 92 ετών που γλίτωσαν τα χειρότερα από τύχη όταν έπεσαν στα χέρια απατεώνων.

Οι δύο αδελφές είδαν έκπληκτες πριν από 15 ημέρες μία ψηλή και μαυροντυμένη γυναίκα να εισβάλλει στο σπίτι τους και να τις πιέζει αφόρητα να της δώσουν χρήματα προφασιζόμενη έρανο για να αποφύγει τον ακρωτηριασμό ο σύζυγός της, όπως ισχυρίστηκε.

Η ηλικιωμένη, εμφανώς τρομοκρατημένη, μίλησε στην κάμερα της ΚΡΗΤΗ TV μεταφέροντας τα λόγια που της είπαν οι απατεώνες προκειμένου να καταφέρουν να της αποσπάσουν χρηματικό ποσό.

«Κάνω έρανο γιατί θα κόψουμε τα πόδια στον άνδρα μου και θα πάμε στην Αμερική», ανέφερε η ηλικιωμένη ότι της είπε η απατεώνισσα.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News