Έρχεται το πρώτο κρουαζιερόπλοιο για το 2019

Κρήτη
Έρχεται το πρώτο κρουαζιερόπλοιο για το 2019

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επίσκεψη στο λιμάνι του Ηρακλείου θα κάνει το “MSC Sinfonia”

Επίσκεψη στο λιμάνι του Ηρακλείου θα κάνει το “MSC Sinfonia”, που αποτελεί το πρώτο κρουαζιερόπλοιο για το 2019. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, αναμένεται να καταπλεύσει στο Ηράκλειο στις 16 Φεβρουαρίου.

Με αφορμή την κατάπλευση του κρουαζιερόπλοιου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση ανάμεσα σε στελέχη του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου και της MSC Shipping Company, στα γραφεία του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, παρουσία του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του ΟΛΗ κ. Απόλλωνα Φιλιππή και της προέδρου της MSC Shipping Company στην Ελλάδα κ. Χριστίνας Θεοδωρίκα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τονίστηκε ότι η προμήθεια των δύο νέων περονοφόρων οχημάτων και του αυτοκινούμενου γερανού στοιβασίας containers, καθώς και η πρόσληψη επιπλέον προσωπικού συνέδραμαν καταλυτικά στη βελτίωση λειτουργίας του εμπορικού λιμένα, καθώς οι φορτοεκφορτώσεις διενεργούνται αποτελεσματικότερα.

Διαπίστωση και των δύο πλευρών είναι η άριστη συνεργασία της MSC με τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου μέχρι σήμερα, η οποία και θα συνεχιστεί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News