Χερσόνησος: Τον Μιχάλη Βελγάκη καλωσορίζει στην παράταξή του ο Γιάννης Μαστοράκης

Ηράκλειο
Χερσόνησος: Τον Μιχάλη Βελγάκη καλωσορίζει στην παράταξή του ο Γιάννης Μαστοράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποιος είναι ο άνθρωπος που θα συμπορευτεί με τον νυν δήμαρχο Χερσονήσου;

Ένας ακόμα δραστήριος συμπολίτης μας με διάθεση προσφοράς στα κοινά, ο Μιχάλης Βελγάκης ή Βεργάκης του Ιωάννη έρχεται να ενισχύσει το όραμά του Δήμαρχου Γιάννη Μαστοράκη για τη Χερσόνησο.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Μοχό Πεδιάδος, είναι παντρεμένος με την Αργυρή Καλογεράκη και έχουν αποκτήσει έναν γιο. Είναι καθηγητής πανεπιστημίου Α’ βαθμίδας (σε αφυπηρέτηση) στο αντικείμενο Εφαρμοσμένη Μαθηματική Φυσική. Δίδαξε επί 25 χρόνια σε όλα τα τμήματα της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών, αλλά και στα τμήματα Βιολογίας και Χημείας του Πανεπιστημίου Κρήτης και στο Μαθηματικό τμήμα του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Έχει εκπαιδευτεί και εργαστεί στα Πανεπιστήμια Αθηνών, Δυτικής Βιρτζίνια και Χιούστον (ΗΠΑ), Τελ Αβίβ (ΙΣΡΑΗΛ) και της Νέας Νότιας Ουαλίας (ΣΙΔΝΕΫ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ). Υπήρξε συνεργάτης στα ερευνητικά κέντρα ΕΚΕΚ Κρήτης (πρώην ΙΤΕ) και Λος Άλαμος (ΗΠΑ). Μετά τη συνταξιοδότησή του παραμένει ενεργός πολίτης και κατά καιρούς δημοσιεύει άρθρα στον τοπικό τύπο, με ποικίλο περιεχόμενο.

Όπως αναφέρει ο κ. Μαστοράκης στην ανακοίνωσή του «καλωσορίζω τον αγαπητό Μιχάλη και χαίρομαι ιδιαίτερα που συστρατευόμαστε στην προσπάθεια να αντιμετωπίσουμε ζητήματα που απασχολούν τον τόπο μας και τους δημότες.».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News