Η πρώτη επίσημη της κίνησης Κουράκη

Κρήτη
Η πρώτη επίσημη της κίνησης Κουράκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανοικτή εκδήλωση με προεκλογικό άρωμα

Η πρώτη επίσημη της νέας δημοτικής κίνησης του Γιάννη Κουράκη θα γίνει στην ανοικτή εκδήλωση που διοργανώνει την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου, στις 7 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο “Ibis”.

Αφορμή για αυτή την εκδήλωση θα είναι η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, ωστόσο η βραδιά θα έχει άκρως προεκλογικό χρώμα, καθώς σχεδιάζεται να παρουσιαστούν το όραμα και οι βασικοί άξονες πολιτικής της νέας δημοτικής κίνησης, με τη σημείωση στην πρόσκληση Κουράκη «για το Ηράκλειο που όλοι αγαπάμε»!

Συνεπώς η πρόσκληση Κουράκη αναφέρει ότι δημιουργείται μια εκ θεμελίων νέα δημοτική κίνηση, τους άξονες πολιτικής της οποίας θα μάθουμε όλοι το βράδυ της 13ης Φεβρουαρίου, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα παρουσιαστούν και τα πρώτα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τον συνδυασμό Κουράκη.

Πάντως οι εκτιμήσεις από πλευράς της κίνησης Κουράκη είναι αισιόδοξες για θετικό πρόσημο την πρώτη Κυριακή, ενώ γίνεται λόγος για μεγάλη δυναμική που έχει ήδη η δημοτική κίνηση και που θα ενισχυθεί με την ένταξη και άλλων προσώπων σε αυτήν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News