Σεσημασμένοι δύο από τους δράστες της συμπλοκής στις Ασίτες

Ηράκλειο
Σεσημασμένοι δύο από τους δράστες της συμπλοκής στις Ασίτες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας

Μυστήριο συνεχίζει να καλύπτει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η συμπλοκή κατά την οποία φέρεται να τραυματίστηκε με αιχμηρό αντικείμενο και κατσούνα ένας νεαρός Αμερικανός υπήκοος που υπηρετεί στη βάση της Σούδας, τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, στις Κάτω Ασίτες Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τοπικές Διωκτικές Αρχές αναζητούν συνολικά πέντε άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μεταξύ των πέντε, βρίσκονται και δύο νεαροί ντόπιοι, από την ευρύτερη περιοχή, οι οποίοι φέρονται να έχουν απασχολήσει ξανά στο παρελθόν με τη δράση τους την ΕΛ.ΑΣ.

Υπενθυμίζεται ότι ο παθών μετέβη στις Ασίτες για να περάσει το σαββατοκύριακο, μαζί με τρεις ακόμη ομοεθνείς του, μεταξύ των οποίων βρίσκονταν και γυναίκες.

Όπως όλα δείχνουν, στην πλατεία στις Κάτω Ασίτες όπου σημειώθηκε η συμπλοκή, δεν ήταν παρόντες δύο από την τετραμελή παρέα των Αμερικανών, καθώς όπως φαίνεται προτίμησαν να παραμείνουν στο κατάλυμά τους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η συμπλοκή φέρεται να πραγματοποιήθηκε σε δύο φάσεις: Κατά την πρώτη φάση, οι δράστες χτύπησαν το νεαρό Αμερικανό υπήκοο με κατσούνα, ενώ κατά τη δεύτερη τον τραυμάτισαν με αιχμηρό αντικείμενο (πιθανότατα μαχαίρι).

Εξάλλου, αξίζει να σημειωθεί ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο, ο παθών να είχε καταναλώσει αλκοόλ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News