Αποχαιρετούν τον Άλκη που έσβησε στο αυτοκίνητο του

Κρήτη
Αποχαιρετούν τον Άλκη που έσβησε στο αυτοκίνητο του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί τον Αύγουστο

Το νήμα της ζωής του έμελλε να κοπεί με τον πιο αδόκητο τρόπο, την ώρα που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του.

Ο λόγος για έναν 51χρονο συντοπίτη μας, ο οποίος έφυγε από τη ζωή εντελώς ξαφνικά, την ώρα που πήγε να βάλει μπρος το αμάξι του, σε περιοχή του Ηρακλείου.

Πρόκειται για τον Άλκη Τζαβάρα, ο χαμός του οποίου βύθισε στο πένθος την τοπική κοινωνία της ευρύτερης περιοχής του Ηρακλείου. Το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα προχθές Σάββατο, στη συνοικία της Θερίσου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το απόγευμα του Σαββάτου, περαστικοί αντιλήφθηκαν ένα άνδρα να κείτεται αναίσθητος μέσα σε σταθμευμένο αυτοκίνητο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας βρισκόταν στη θέση του οδηγού.

Άμεσα ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου έσπευσε στο σημείο. Εκεί, οι διασώστες κατέβαλλαν επίμονες προσπάθειες να επαναφέρουν τον 51χρονο άνδρα στη ζωή.

 Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, ο Άλκης Τζαβάρας ήταν ήδη νεκρός. Ο άτυχος άνδρας διακομίστηκε στο εφημερεύον νοσοκομείο, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Παρά τις αδιευκρίνιστες συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο 51χρονος, το πιθανότερο “σενάριο” είναι ο θάνατός του να επήλθε από παθολογικά αίτια. Κάτι τέτοιο, ωστόσο, επρόκειτο να επιβεβαιωθεί από τη νεκροψία-νεκροτομή που θα γινόταν στη σορό τού αδικοχαμένου Άλκη Τζαβάρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 51χρονος άνδρας κατέρρευσε την ώρα που επρόκειτο να βάλει μπρος τη μηχανή του αυτοκινήτου του. Συγγενείς και φίλοι του αδικοχαμένου συνανθρώπου μας θα τον ξεπροβοδίσουν σήμερα στη στερνή του κατοικία.

Η κηδεία του Άλκη Τζαβάρα έγινε σήμερα το μεσημέρι στην Επισκοπή Ηρακλείου. Η νεκρώσιμος ακολουθία πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Μηνά, στις 3 το μεσημέρι, με τη σορό του εκλιπόντος να βρίσκεται στην εκκλησία από τις 2 το μεσημέρι.

Παρόμοιο περιστατικό τον Αύγουστο

Το τραγικό συμβάν, το οποίο σημειώθηκε προχθές στην πόλη του Ηρακλείου, δεν είναι το μοναδικό παρόμοιο που έχει λάβει χώρα τους τελευταίους μήνες. Για του λόγου το αληθές, τον περασμένο Αύγουστο ένας ακόμη συνάνθρωπός μας “έσβησε” ξαφνικά την ώρα που βρισκόταν μέσα στο αμάξι του. Ο λόγος για τον δικαστικό επιμελητή Γιώργο Μαραζάκη, ο οποίος ξεψύχησε μπροστά στα μάτια της συζύγου του και των δύο ανήλικων παιδιών τους, την ώρα που η οικογένεια ετοιμαζόταν να ξεκινήσει οδικώς για τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Την ώρα που το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο αδικοχαμένος Γιώργος Μαραζάκης βρισκόταν επί της λεωφόρου Κνωσού, ο 45χρονος έκανε μια στάση κοντά σε κάδο απορριμμάτων, προκειμένου να πετάξει τα σκουπίδια. Όντως πέταξε τα σκουπίδια και αμέσως μετά επέστρεψε στο αμάξι και κάθισε στη θέση του οδηγού. Ο 45χρονος πατέρας αισθάνθηκε τότε ξαφνική αδιαθεσία. Ο δικαστικός επιμελητής κατέρρευσε μπροστά στα έντρομα μάτια της συζύγου του και των παιδιών τους.

Άμεσα η γυναίκα του προσπάθησε να τον συνεφέρει, χωρίς δυστυχώς να τα καταφέρνει. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ο γιατρός και οι διασώστες του ΕΚΑΒ, που μετέβησαν στο σημείο, κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να σώσουν τον 45χρονο. Το πλήρωμα του ΕΚΑΒ επιχείρησε να επαναφέρει στη ζωή τον άτυχο άνδρα προβαίνοντας σε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση. Δυστυχώς, ωστόσο, για τον άτυχο Γιώργο Μαραζάκη ήταν ήδη αργά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News