Ηράκλειο

Προγράμματα για τα αδέσποτα στα σχολεία του Μαλεβιζίου

Για τη φιλοζωία και τα αδέσποτα θα μάθουν οι μαθητές του Δήμου Μαλεβιζίου, μέσα από ενδιαφέροντα προγράμματα

Με ένα ακόμα πρόγραμμα ευαισθητοποίησης της νεολαίας του Μαλεβιζίου, η Δημοτική Αρχή σε συνεργασία με το φιλοζωικό σωματείο «Ζωφόρος», συνεργάτη του Δήμου Μαλεβιζίου σε θέματα φιλοζωίας και αδέσποτων ζώων και μέλους της Πανελλήνιας Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας, στοχεύει να ενημερώσει τους μαθητές για όλα όσα έχουν να κάνουν με τα αδέσποτα ζώα και τις συνθήκες ευζωίας.

Ειδικότερα, μέσα από το Γραφείο Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Μαλεβιζίου, έχουν ήδη ενημερωθεί οι σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους και να συμμετάσχουν στο ειδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Άνθρωποι και ζώα: Ίδιο δικαίωμα στη Ζωή», καθώς και στην προβολή της φιλοζωικής ταινίας με τίτλο «Re - Action». Αξίζει να τονιστεί ότι και τα δυο αυτά προγράμματα είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Παιδείας και παιδαγωγικά κατάλληλα για αυτές τις ηλικίες.

Ο νέος κύκλος ενημερωτικών εκδηλώσεων υλοποιείται με την υποστήριξη των γραφείων σχολικών δραστηριοτήτων των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια