«Και πάλι παρών» στο Δήμο Βιάννου ο Μανώλης Αναστασάκης

Ηράκλειο
«Και πάλι παρών» στο Δήμο Βιάννου ο Μανώλης Αναστασάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υποψήφιος Δήμαρχος Βιάννου ο πρώην Δήμαρχος, Μανώλης Αναστασάκης

Υποψήφιος Δήμαρχος Βιάννου είναι ο πρώην Δήμαρχος, κ. Μανώλης Αναστασάκης.

Ο κ. Αναστασάκης ήταν Δήμαρχος Βιάννου από 1999 μέχρι το 2002, όποτε και το θώκο ανέλαβε ο κ. Μανώλης Κλαδάκης.

Όπως αναφέρει σε σχετική του επιστολή προς όλους του δημότες της Βιάννου, κύριοι στόχοι του κ. Αναστασάκη είναι η εξασφάλιση της ανάπτυξης στο Δήμο Βιάννου, η αλήθεια προς τους πολίτες, αλλά και η συνέχεια των σχεδίων που είχαν ξεκινήσει πριν από 10 χρόνια (όταν ο ίδιος ήταν ξανά Δήμαρχος), αναφορικά με μικρά και μεγάλα έργα, τα οποία, όπως αναφέρει, «χρειάζεται ο τόπος».

Αναλυτικά η επιστολή του προς του Δημότες της Βιάννου:

«Ατενίζοντας με αισιοδοξία την χαραυγή μιας Νέας Δημοτικής περιόδου 2019-2023 ήρθε η ώρα να ξαναβρεθούμε πιο δυναμικά από ποτέ και να ανοίξουμε τον απαιτούμενο διάλογο με την τοπική κοινωνία.

Κυρίαρχος στόχος στις Δημοτικές Εκλογές το Μάιο του 2019, είναι η Μάχη για την αναζήτηση του ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ… Μάχη, για την οποία χρειάζεται η τιμητική σου άποψη και επιλογή, με Υψηλό Αίσθημα Ευθύνης.

Επιθυμώ να Ανακοινώσω την Απόφασή μου, να είμαι Υποψήφιος Δήμαρχος, στις Επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές για το Δήμο Βιάννου!

Η Απόφαση μου αυτή, προέρχεται απ’ ευθείας από τους Συμπολίτες της περιοχής μας, οι οποίοι γνωρίζουν να Εκτιμούν το Ήθος, την Εντιμότητα και την Ειλικρίνεια.

Η επί πολλά χρόνια επαφή μου με τους Συντοπίτες μας, αλλά και η ενασχόλησή μου με τα κοινά του Δήμου μας, με έφερε πιο κοντά στα μικρά και στα μεγάλα προβλήματα της περιοχής μας.

Επίσης, η εκτίμηση και η αγάπη όλων σας είναι για μένα η κινητήρια Δύναμη των πράξεων και των αποφάσεών μου. Η Επιθυμία Όλων μας, για ένα καλύτερο αύριο, για να δούμε επιτέλους και στον τόπο μας την Ανάπτυξη που του αξίζει, αποτελεί τη μεγαλύτερη Πρόκληση - Πρόσκληση…

Σ’ αυτό το Προσκλητήριο καλώ όλους τους Πολίτες του Δήμου μας, να συμπαραταχθούν σε μία Καθολική Προσπάθεια...

- Να εξασφαλίσουμε μαζί για πάντα στο Δήμο μας την Ανάπτυξη…

- Να περάσουμε σε Νέα Πολιτικά Ήθη και σε Νέα Ισχυρή και Περήφανη Τοπική Αυτοδιοίκηση, που θα λέει στο λαό πάντα την Αλήθεια…

- Να προωθήσουμε μαζί τα μικρά και τα μεγάλα έργα που ποτέ δεν έγιναν, τα οποία δικαιούται και χρειάζεται ο τόπος μας και να συνεχίσουμε το βαρυσήμαντο έργο που ξεκινήσαμε τότε με στόχο το καλύτερο.

Αλίμονο αν θυσιάσουμε για άλλη μία φορά τα ζητούμενα μιας ολόκληρης περιοχής στα στενά και αλλότρια συμφέροντα.

Δεν θα αποτολμούσα ποτέ, να θέσω υποψηφιότητα Δημάρχου, αν δεν είχα δείξει δείγματα γραφής κι αν δεν είχα τα εφόδια εκείνα, που θα μου επιτρέψουν να ανταποκριθώ στα καθήκοντά μου!

Θέτω υποψηφιότητα διότι:

- έχω εμπιστοσύνη στην κρίση σου και στην Ειλικρίνεια των Αισθημάτων σου,

- έχω μάθει να αγωνίζομαι για το κοινό καλό, για το συλλογικό και ποτέ για το ατομικό συμφέρον,

- γνωρίζω δεκαετιών τους ανεκπλήρωτους πόθους για αυτόν τον τόπο,

- θέλω να ξαναβρεθούμε όπως τότε, με Σταθερά και Δημιουργικά Βήματα, σε Πεδία Κοινωνικής Ανακυττάρωσης και Αειφόρου Ανάπτυξης.

Όπως εσείς, έτσι και εγώ, έχουμε όνειρα για το Δήμο και τους Δημότες, τα οποία με την δική μας συναίνεση θα τα κάνουμε πράξη

- Για να ξαναδούμε το Δήμο της Βιάννου και την κοινωνία του, στο φωτεινό πεδίο των Αξιών και των Αξιώσεων, της Αλληλεγγύης και της Ανθρωπιάς.

- Για να δείξουμε μαζί, πόσο μπορούμε να αντιστεκόμαστε στην Μιζέρια και πως κανείς δεν σταματά ούτε ανατρέπει Αυτόν τον Μεγαλοδύναμο Λαό, ο οποίος πιστεύει στο μέλλον του.

- Για να ξαναφήσουμε μαζί χειροπιαστό έργο, συγκρίσιμο, με αντοχές στο πέρασμα του χρόνου πάνω στον Αυτοδιοικητικό Χάρτη ευθύνης μου.

- Για να αναδείξουμε, σε όλο το Δήμο μας, ότι υπάρχουν Σώφρονες και Νουνεχείς, που θα μας δώσουν και πάλι τη χαρά, ότι ο λαός δεν ξεχνά... στρέφεται πάλι σε εμάς, έχει λόγους να πιστέψει πάλι σε μας, για να ξανάρθει η Ελπίδα, για ό,τι Νέο και Καλύτερο, θα φέρει το αύριο.

Αλλά μην ξεχαστείς!

Πάρε την Πρόκληση στην περίπτωση αυτής της Μάχης και αναρωτήσου υπεύθυνα, πως θέλεις το Δήμαρχό σου:

Με Αφοσίωσή Αποκλειστικά στο Δήμο Βιάννου;

Με Δυναμική Παρουσία Σύγχρονης Αντίληψης;

Με Γνώση, Δράση και Εμπειρία στο Κοινωνικοπολιτικό και Πολιτισμικό Γίγνεσθαι;

Με Πολιτικό και Κοινωνικό Λόγο;

Πρόσεξε! Για το Δήμο Βιάννου, τώρα ήρθε και πάλι η ώρα!

Τώρα κρίνονται όλοι και όλα!

Πρέπει να σε διαβεβαιώσω πως δεν θα πάψω να είμαι αυτός που μέχρι τώρα γνώρισες. Δεν θα πάψω να είμαι αλληλέγγυος στα προβλήματα σου και δεν θα πάψω ποτέ, να πιστεύω στον Άνθρωπο και τις Πανανθρώπινες Αξίες.

Μπορείς και πρέπει να δείξεις την απαιτούμενη ωριμότητα να επιλέξεις τον Αξιότερο και τον Αξιολογότερο.

Επομένως, η Εμπιστοσύνη σου στο πρόσωπο μου, δεν είναι μόνο Τιμή∙ είναι Ανάθεση Έργου ξανά!

Η Εμπιστοσύνη σου στο Πρόσωπο μου, δεν είναι μόνο Σημαντικό… Το πλέον Σημαντικό θα είναι, έχοντας ανταποκριθεί στην Εμπιστοσύνη σου, να μπορώ να σε κοιτάξω ξανά στα μάτια...

Με εκτίμηση

Μανώλης Αναστασάκης

Πρώην Δήμαρχος Βιάννου»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News