Ηράκλειο

Πως θα πηγαίνει ο 10χρονος Δίας σχολείο μετά την κατολίσθηση;

Τι είπε ο αντιδήμαρχος Γόρτυνας για τον πολύπαθο δρόμο της Τρυπητής

Στη νέα μεγάλη κατολίσθηση που σημειώθηκε σε περιοχή του δήμου Γόρτυνας- με αποτέλεσμα να απομονωθεί για ώρες η μοναδική οικογένεια που ζει στο χωριό Τρυπητή και ο 10χρονος Δίας να μην μπορέσει να πάει σχολείο- αναφέρθηκε ο αντιδήμαρχος της περιοχής.

Σύμφωνα με τον Στέλιο Μπομποδάκη που μίλησε στην Νικολέτα Σφακιανάκη και την εκπομπή «Κρήτη Σήμερα» της ΚΡΗΤΗ TV ειδικό μηχάνημα του Δήμου έσπευσε στο σημείο όπου έγινε η κατολίσθηση, δημιουργώντας διέλευση για τα οχήματα και συνεπώς για να καταφέρει ο 10χρονος να μετακινηθεί για το σχολείο.

Οι υποσχέσεις παραμένουν

Η οικογένεια του 10χρονου Δία είχε συγκλονίσει την Κρήτη μετά από ρεπορτάζ του Λευτέρη Κουμαντάκη για την εκπομπή, καθώς τότε έκανε έκκληση προς τον Δήμο να αποκατασταθεί το οδικό δίκτυο, ώστε να μην ταλαιπωρείται για ώρες ώσπου να φτάσει καθημερινά στο σχολείο του στον Κρότο. Οι υποσχέσεις, ωστόσο, παραμένουν εκ μέρους των υπευθύνων, αφού σε πρώτη φάση απομακρύνθηκε ο τεράστιος όγκος των χωμάτων που έφερε σε αδιέξοδο την οικογένεια του 10χρονου.

Όχι μόνο αυτό δεν εισακούστηκε, αλλά τις τελευταίες ώρες αυτός και η οικογένειά του βρέθηκαν εγκλωβισμένοι μετά από μεγάλη κατολίσθηση που σημειώθηκε στον δρόμο μεταξύ του χωριού Βασιλικής και της Τρυπητής... Οι φωτογραφίες αποκαλυπτικές, βάζοντας σε σκέψη τον καθένα τι θα μπορούσε να είχε συμβεί σε περίπτωση που εκείνη τη στιγμή βρισκόταν οποιοσδήποτε στο σημείο.

Δείτς το απόσπασμα της εκπομπής:

 

Δείτε την ιστορία του μικρού Δία:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια