«Γαλάζια» ομάδα μάχης με 17 Ηρακλειώτες

Ηράκλειο
«Γαλάζια» ομάδα μάχης με 17 Ηρακλειώτες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι Ηρακλειώτες που στελεχώνουν τις Γραμματείες της Νέας Δημοκρατίας

Με μια... ισχυρή ηρακλειώτικη “ομάδα” θα πορευτεί η Ν.Δ. στις επικείμενες εκλογικές μάχες που έρχονται τους επόμενους μήνες! Για του λόγου το αληθές, στο νέο οργανωτικό σχήμα των στελεχών των “γαλάζιων” Γραμματειών φιγουράρουν 17 νέα πρόσωπα από το Ηράκλειο.

Το γεγονός αυτό, όπως τονίζουν από το “στρατόπεδο” της Ν.Δ., σηματοδοτεί το άνοιγμα του κόμματος προς την κοινωνία και προς νέα πρόσωπα με προσόντα, γνώσεις και διάθεση να προσφέρουν...

Με αφορμή την ανακοίνωση των νέων στελεχών Γραμματειών της Ν.Δ. από το Ηράκλειο, o γραμματέας Π.Ε. και βουλευτής Ηρακλείου της Ν.Δ. Λευτέρης Αυγενάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Τα 17 νέα πρόσωπα από το Ηράκλειο στο νέο σχήμα της Νέας Δημοκρατίας είναι η απόδειξη ότι η Ν.Δ. ανοίγεται στην κοινωνία. Η ριζική ανανέωση στη Νέα Δημοκρατία - που σπάει στεγανά και προκαταλήψεις - γίνεται πράξη και στο Ηράκλειο.

Μια φρέσκια, ισχυρή και με προσόντα ομάδα Ηρακλειωτών είναι έτοιμη να αγωνιστεί δίπλα στον πρόεδρό μας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και τα στελέχη του κόμματος, και θα δώσει από την πρώτη γραμμή τις εκλογικές μάχες που έρχονται.

Ξεφεύγουμε από τη συνηθισμένη και πολύ επιζήμια λογική - που κυριαρχούσε - της “μικρής και ελεγχόμενης περιφέρειας”, αλλά αντιθέτως ανοίγουμε τις πόρτες του κόμματός μας σε νέα, φρέσκα πρόσωπα, εμπλέκουμε στην πολιτική ανθρώπους που είτε είχαν σχέση με τη Ν.Δ., είτε για πρώτη φορά κάνουν το βήμα να ενταχθούν στη μεγάλη μας παράταξη.

Δημιουργούμε μια μεγάλη πλειοψηφική, κοινωνική και πολιτική συμμαχία, για να κερδίσουμε τη μάχη της πατρίδας μας και να διαλύσουμε οριστικά το αίσθημα εθνικής αποτυχίας. Η μάχη αυτή θέλει ενεργούς πολίτες και τη συμμετοχή της κοινωνίας, και το Ηράκλειο πρωταγωνιστεί»!

Τα πρόσωπα που στελεχώνουν το κόμμα της Ν.Δ. είναι:

- Γραμματεία Τοπικής Αυτοδιοίκησης:

Αναπληρωτής γραμματέας: Βαρούχας Βασίλης, 36 ετών. Πτυχιούχος της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΑΤΕΙ Πατρών, με ειδίκευση στα χρηματοοικονομικά, τραπεζικό στέλεχος και αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου.

- Γραμματεία Προγράμματος:

* Αναπληρωτής γραμματέας: Μηνάς Παπαδάκης, 51 ετών. Διπλωματούχος του Τμήματος Χημικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ και μέλος του ΤΕΕ.

* Αναπληρώτρια γραμματέας: Νατάσα Νηστικάκη. Πτυχιούχος της Σχολής Χημικών Μηχανικών του ΕΜΠ, γενική γραμματέας Δήμου Χερσονήσου από το 2011, έχει διατελέσει ειδικός σύμβουλος υπουργείων.

- Γραμματεία Ποιότητας Ζωής:

* Αναπληρώτρια γραμματέας: Εμμανουέλα (Μάνια) Οικονομάκη, 30 ετών. Εργάζεται ως βρεφονηπιοκόμος σε ιδιωτικό βρεφικό-παιδικό σταθμό. Είναι περιφερειάρχης ΟΝΝΕΔ Κρήτης.

* Αναπληρώτρια γραμματέας: Τσικανδυλάκη Μαρία. Ασχολείται ενεργά με τις δύο οικογενειακές επιχειρήσεις στον τομέα του αλουμινίου και των μετάλλων, ενώ ασχολείται ενεργά με τον Παγκρήτιο Σύλλογο “Ηλιαχτίδα”.

- Γραμματεία Οικουμενικού Ελληνισμού:

* Αναπληρωτής γραμματέας: Γιώργος Ζ. Παπαδάκης, πυρηνικός γιατρός-συνεργαζόμενος ερευνητής ΙΤΕ. Συνεργάζεται με κορυφαίο ερευνητικό ινστιτούτο των ΗΠΑ, ενώ διετέλεσε πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Ηρακλείου.

* Αναπληρωτής γραμματέας: Κωνσταντίνος Ρεθυμνιωτάκης, 45 ετών. Πυρηνικός γιατρός pHd, καθηγητής στο ΙΕΚ “ΑΚΜΗ”, μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πυρηνικής Ιατρικής και της Ευρωπαϊκής Ένωσης Πυρηνικής Ιατρικής. Ήταν πρόεδρος της Παγκρήτιας Νεολαίας (2004-2005) και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων το 2014.

- Γραμματεία Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ΑμεΑ & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων:

Αναπληρωτής γραμματέας: Μανόλης Μαράκης, 52 ετών. Υπήρξε αθλητής του στίβου με διακρίσεις και εργάζεται στη ΔΕΥΑ Ηρακλείου. Είναι γενικός γραμματέας του Σωματείου Αθλητών με Αναπηρία “Τάλως” και αντιπρόεδρος στον Παγκρήτιο Σύλλογο Αναπήρων.

- Γραμματεία Οικογενειακής Πολιτικής & Ισότητας των Φύλων:

Αναπληρώτρια γραμματέας: Ελευθερία Κωστάκη, 57 ετών. Έχει σπουδάσει στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και μέχρι πρότινος διατηρούσε λογιστικό-φοροτεχνικό γραφείο. Διατέλεσε νομαρχιακή σύμβουλος Ηρακλείου και πρόεδρος Γυναικών της ΝΟΔΕ Ηρακλείου.

- Γραμματεία Εργαζομένων στον Ιδιωτικό και Δημόσιο Τομέα:

Αναπληρωτής γραμματέας: Μανόλης Καλαϊτζάκης, 48 ετών. Απόφοιτος της σχολής ΕΚΑΒ, εργάζεται ως διοικητικό προσωπικό στο ΕΚΑΒ Ηρακλείου. Είναι αντιπρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Χερσονήσου και μέλος της ΕΚΟ ΕΚΑΒ.

- Γραμματεία Επιστημονικών Φορέων:

* Αναπληρώτρια γραμματέας: Μαρία Σπυριδάκη, 43 ετών. Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, διατηρεί δικηγορικό γραφείο στον Πειραιά, ενώ είναι μέλος Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής του Υ.ΕΝ.

* Αναπληρωτής γραμματέας: Νίκος Γιακουμάκης. Οικονομολόγος και εξειδικευμένο στέλεχος τραπεζικής επιχειρήσεων.

- Γραμματεία Αγροτικών Φορέων:

Αναπληρωτής γραμματέας: Μανόλης Χαιρέτης, 46 ετών. Είναι δημοτικός σύμβουλος Ηρακλείου, μέλος της Π.Ε. της Ν.Δ., πρώην γραμματέας της ΝΟΔΕ Ηρακλείου και μέλος της ΝΟΣ Ηρακλείου.

- Γραμματεία Διεθνών Σχέσεων & Ευρωπαϊκής Ένωσης:

Αναπληρωτής γραμματέας: Γιώργος Πλεύρης, 28 ετών, νομικός. Υπήρξε νομικός σύμβουλος του Public International Law & Policy Group, νομικός σύμβουλος-ερευνητής στο Ίδρυμα “Τσάτσου” (ΚΕΣΔ).

- Γραμματεία Παραγωγικών Τομέων:

* Αναπληρωτής γραμματέας: Δράκος Μαραγκάκης, 32 ετών. Είναι ειχειρηματίας στον χώρο της εμπορίας τροφίμων εντός και εκτός Ελλάδας και μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

* Αναπληρωτής γραμματέας: Γιάννης Χατζηνικολάου, 52 ετών. Είναι επιπλοξυλουργός, αν. υπεύθυνος Θεματικού Τομέα Εμπόρων της ΝΟΔΕ Ηρακλείου και αντιπρόεδρος της ΟΕΒΕΝΗ.

* Αναπληρωτής γραμματέας: Μύρων Φλουρής. Σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει πολυετή επαγγελματική εμπειρία στον τομέα των υπηρεσιών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News