Ο Κώστας Κληρονόμος στο «Ελεύθερο Σημείο»

Ηράκλειο
Ο Κώστας Κληρονόμος στο «Ελεύθερο Σημείο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε μία σπάνια τηλεοπτική συνέντευξή του στον δημοσιογράφο Λευτέρη Συμβουλάκη στην εκπομπή «Ελεύθερο Σημείο» της ΚΡΗΤΗ TV

Είκοσι χρόνια μετά την απόσυρσή του από τα κοινά ο πρώην Δήμαρχος Ηρακλείου και πρώην Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κώστας Κληρονόμος σε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη του στο δημοσιογράφο Λευτέρη Συμβουλάκη απόψε το βράδυ στην εκπομπή Ελεύθερο Σημείο στην Κρήτη TV.

Σε μια άκρως εκλογική χρονιά με τριπλές κάλπες για την Αυτοδιοίκηση και την Ευρωβουλή ο Κώστας Κληρονόμος μιλά για τα χρόνια στο Δήμο Ηρακλείου και εν συνεχεία την μεγάλη πρόκληση της Ευρωβουλής. Σε απόσταση 20 χρόνων ο Κώστας Κληρονόμος συγκρίνει το τότε με το σήμερα.

Όσα συμβαίνουν στην Αυτοδιοίκηση και τοπική πολιτική σκηνή με ένα διαφορετικό βλέμμα.

Ο σφυγμός της τοπικής και κεντρικής επικαιρότητας σε μια εκλογική χρονιά και τα καρδιοχτύπια των πρωταγωνιστών καταγράφεται από μια διαφορετική προσέγγιση με ρεπορτάζ, σχόλια, αναλύσεις και απόψεις από προσκεκλημένους και πρωταγωνιστές των εξελίξεων!

Η εκπομπή «Ελεύθερο Σημείο» με το δημοσιογράφο Λευτέρη Συμβουλάκη από την ΚΡΗΤΗ ΤV,  στοχεύει στην αντικειμενική ενημέρωση δίνοντας στον κάθε πολίτη τη δυνατότητα να ενημερώνεται για την Τοπική Αυτοδιοίκηση τόσο σε επίπεδο Δήμων αλλά και Περιφέρειας.

Κάθε Πέμπτη στις 10:15 το βράδυ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News