Ηράκλειο

ΟΙΝΟΤΕΚΑ: Ένα μαγευτικό ταξίδι στο χάρτη των οινικών ανακαλύψεων

Επαγγελματίες και οινόφιλοι θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τους μαγικούς δρόμους τους κρασιού στο ΟΙΝΟΤΕΚΑ Wine Exploring Festival 2019.

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιείται το ΟΙΝΟΤΕΚΑ Wine Exploring Festival 2019, ένα μαγευτικό ταξίδι στο χάρτη των οινικών ανακαλύψεων της Ελλάδας και του κόσμου.

Από τις 2 έως και τις 3 Φεβρουαρίου, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του ξενοδοχείου Atlantis επαγγελματίες και οινόφιλοι που επιθυμούν να ανακαλύψουν τους μαγικούς δρόμους του κρασιού, μπορούν να ξεναγηθούν στις βασικές γηγενείς ποικιλίες του τοπικού και εθνικού αμπελώνα, να ανακαλύψουν μοναδικές διεθνείς ποικιλίες, καθώς και να γνωρίσουν από κοντά το μεράκι οινοποιών για το τέλειο κρασί.

Όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια διεξαγωγής της έκθεσης, έτσι και φέτος, κατά τη διάρκεια της πραγματοποιούνται πλήθος σεμιναρίων που απευθύνονται σε επαγγελματίες του χώρου, όσο όμως και σε οινόφιλους που επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις και τη μόρφωση τους.

Στο πλαίσιο της έκθεσης εντάσσεται και το μοναδικό στο είδος του, Secret Party by Bottega, που απευθύνεται σε συγκεκριμένο, περιορισμένο αριθμό προσκεκλημένων σε χώρο που ανακοινώνεται μόλις μια ώρα πριν το πάρτυ.

Για πρώτη φορά παράλληλα φέτος, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων πραγματοποιείται τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου το 1ο Spirits Exploring Festival που απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε επαγγελματίες, αλλά και σε όσους επιθυμούν να εντρυφήσουν νέες τάσεις και την κουλτούρα του bar. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά παράλληλα πραγματοποιείται στη διάρκεια της έκθεσης το Magnum Charity Gala, με όλα τα έσοδα από τη διοργάνωση του να διατίθενται σε οικογένειες και ανθρώπους της Κρήτης με πραγματική ανάγκη.

Παρουσιαστής της έκθεσης θα είναι ο εκπληκτικός Αλέξης Κωστάλας. Φέτος επίσης την έκθεση υποστηρίζει η ΚΑΡΕΝΤΑ Α.Ε. που παρουσιάζει μοναδικά μοντέλα αυτοκινήτων και πραγματοποιεί Test Drives κορυφαίων οχημάτων για τους συμμετέχοντες της έκθεσης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια