9 διαρρήξεις αυτοκινήτων σε τρεις μήνες είχε κάνει 23χρονος «μακρυχέρης»

Ηράκλειο
9 διαρρήξεις αυτοκινήτων σε τρεις μήνες είχε κάνει 23χρονος «μακρυχέρης»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο «μάτι» είχε βάλει τα αυτοκίνητα στο Ηράκλειο

Ο λόγος για έναν 23χρονο αλλοδαπό, ο οποίος μέσα σε διάστημα μόλις δύο μηνών, από τον Φεβρουάριο έως τον Μάρτιο του 2018, είχε διαπράξει συνολικά εννέα κλοπές στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου.

Ο νεαρός «μακρυχέρης» έπαιρνε μέσα από τα αυτοκίνητα χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και προσωπικά έγγραφα που είχαν αφήσει εκεί οι ανυποψίαστοι ιδιοκτήτες των οχημάτων.

Μάλιστα υπολογίστηκε ότι η συνολική αξία των αντικειμένων ξεπερνά το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ.

Οι εννέα υποθέσεις εξιχνιάστηκαν την Δευτέρα 28 Ιανουαρίου στο πλαίσιο εφαρμογής ειδικού σχεδίου αντιμετώπισης διαρρήξεων και κλοπών και σε συνδυασμό με την κατάλληλη αξιοποίηση και αξιολόγηση στοιχείων.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

Δείτε το σχετικό Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας

Εξιχνιάστηκαν, εννέα (9) υποθέσεις κλοπών – διαρρήξεων που διαπράχθηκαν σε οχήματα, στο Ηράκλειο

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 23χρονου αλλοδαπού, κατηγορούμενος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών

Αφαίρεσε, χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και προσωπικά έγγραφα

Εξιχνιάστηκαν, σήμερα (28.01.2019) το πρωί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου εννέα (9) περιπτώσεις κλοπών-διαρρήξεων που διαπράχθηκαν σε οχήματα στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου  Ηρακλείου.

Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 23χρονου αλλοδαπού, κατηγορούμενος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο εφαρμογής ειδικού σχεδίου αντιμετώπισης διαρρήξεων και κλοπών και σε συνδυασμό με την κατάλληλη αξιοποίηση και αξιολόγηση στοιχείων, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου προέκυψε ότι από το Φεβρουάριο έως και το Μάρτιο του 2018, ο 23χρονος είχε διαπράξει συνολικά εννέα (9) κλοπές - διαρρήξεις σε οχήματα.

Συγκεκριμένα, αφαίρεσε χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές,  προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News