Το «ευχαριστώ» της οικογένειας για τη Μαρίνα - Έκκληση για προσοχή στους απατεώνες

Ηράκλειο
Το «ευχαριστώ» της οικογένειας για τη Μαρίνα - Έκκληση για προσοχή στους απατεώνες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Τεράστιο ευχαριστώ" της οικογένειας για την συγκινητική ανταπόκριση - Έκκληση να μην πέσουν θύματα απατεώνων

Τεράστιο είναι το ευχαριστώ της οικογένειας για την μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου στην έκκληση για βοήθεια για τη μικρή Μαρίνα η οποία διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο και απαιτούνται 62.000 ευρώ για το ταξίδι ελπίδας στο Μόναχο της Γερμανίας όπου θα έπρεπε ήδη να έχει χειρουργηθεί.

Εκατοντάδες Κρητικοί ανταποκρίθηκαν καταβάλλοντας ένα χρηματικό ποσό, μικρό ή μεγάλο, για να βοηθηθεί το «αγγελούδι».

Ωστόσο σύμφωνα με την οικογένεια υπήρξαν ακόμα και κρούσματα απατεώνων που υποστήριξαν ότι πραγματοποιούν έρανο για τοπ κορίτσι .

«Τεράστιο ευχαριστώ»

Σύμφωνα με ανάρτηση του θείου της 4χρονης Αντώνη Παχάκη: «Καλημέρα σε όλο τον κόσμο γνωστό και άγνωστο για εμάς. Νιώθω την ανάγκη να πω ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ για την ανταπόκριση που δείξατε έως τώρα κ συνεχίζετε να δείχνετε...!!! Ο Θεός να σας έχει καλά όλους και όλες σας.

Αναφέρθηκαν κάποια μεμονωμένα περιστατικά περί εράνων από κάποια άτομα. Αν και εφόσον γίνει έρανος πόρτα πόρτα θα γίνει από συλλόγους ή από επίσημους φορείς και όχι από μεμονωμένα άτομα. Προσοχή!!! Αυτοί οι κύριοι δεν έχουν να κάνουν με μας. Σας ευχαριστώ πολύ για μια ακόμη φορά».

Η Κρήτη έχει ανοίξει την αγκαλιά της για το 4χρονο κορίτσι καθώς ο ΕΟΠΥΥ μέχρι στιγμής έχει απαντήσει ότι δεν μπορεί να καλύψει τα έξοδα της επέμβασης και απαιτούνται πολλά ακόμα δικαιολογητικά για να αποφανθεί αν θα δοθεί η έγκριση.

Ωστόσο εκτός από την πρώτη εγχείριση θα πρέπει να ακολουθήσουν κι άλλες επεμβάσεις, ενώ δυσβάσταχτα είναι και τα έξοδα μεταφοράς και διαμονής για τους γονείς στο εξωτερικό.

Αντί για την Πολιτεία, βοήθησαν οι Κρητικοί

Αυτό που δεν έκανε το ασφαλιστικό ταμείο, έκαναν όμως οι Κρητικοί. Από την πρώτη στιγμή ο δήμος Αρχανών στάθηκε στο πλευρό της οικογένειας με παρέμβαση ακόμα και στο υπουργείο Υγείας, προσπάθεια να βοηθηθεί η οικογένεια και σύσταση επιτροπής για τη διαχείριση των χρημάτων.

Η ιστορία της Μαρίνας έχει συγκινήσει και απλούς πολίτες. Ήδη έχουν επικοινωνήσει με το neakriti.gr γονείς σχολικής μονάδας του Ηρακλείου που επιθυμούν να διοργανώσουν εκδήλωση, τα έσοδα της οποία θα διατεθούν εξολοκλήρου στο «αγγελούδι».

Αγώνας ποδοφαίρου για να βοηθηθεί η Μαρίνα

Και ο ΑΟ Αρχανών «Ο Γιούχτας», συμμετέχοντας στην προσπάθεια για την συγκέντρωση χρημάτων που θα επιτρέψουν στην μικρή Μαρίνα να νοσηλευθεί στο Μόναχο της Γερμανίας προκειμένου να αντιμετωπίσει το σοβαρό πρόβλημα της υγεία της, αποφάσισε τα έσοδα του ποδοσφαιρικού αγώνα της Κυριακής με τον ΑΟ Παλαιόχωρας, να διατεθούν για τα έξοδα νοσηλείας της. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί  την Κυριακής στις 15.00 το μεσημέρι

Επίσης, θα οργανωθεί τις επόμενες ημέρες αγώνα παλαιμάχων, προκειμένου να ενισχυθεί περαιτέρω η προσπάθεια για την συγκέντρωση του απαραίτητου ποσού.

 Για όσους επιθυμούν και μπορούν να βοηθήσουν:

Ο αριθμός λογαριασμού είναι: ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ 30000298456-7, ΜΑΡΙΝΑ ΓΑΛΙΝΑ ΠΑΧΑΚΗ

Και το ΙΒΑΝ: ΠΑΓΚΡHΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ GR5808700130000300002984567, στο όνομα (με λατινικούς χαρακτήρες) Pachaki Marina-Galina

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News