Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν οι εθελοντές του Δήμου Ηρακλείου

Ηράκλειο
Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν οι εθελοντές του Δήμου Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε ποιον έπεσε το φλουρί;

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν το βράδυ της Πέμπτης 24 Ιανουαρίου οι εθελοντές του Δήμου Ηρακλείου, σε μια όμορφη εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε στο Πολύκεντρο Νεολαίας, παρουσία και του Δημάρχου Βασίλη Λαμπρινού.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος τόνισε μεταξύ άλλων: «Θα μπορούσα να πω μονάχα μια λέξη προκειμένου να εκφράσω την θέση του Δήμου Ηρακλείου για τους εθελοντές και την προσφορά τους: ευχαριστούμε!

Ευχαριστούμε διότι με την συμμετοχή και τις δράσεις σας στους τομείς του Πολιτισμού, του Τουρισμού, του Πρασίνου, της Κοινωνικής Πολιτικής και της Παιδείας, παρέχεται στήριξη στις Υπηρεσίες μας.

Πιστεύαμε, και το είχαμε πει προεκλογικά, ότι στο Ηράκλειο υπήρχαν πολλοί δραστήριοι άνθρωποι, με ανιδιοτελή διάθεση προσφοράς, τους οποίους οφείλαμε να ενεργοποιήσουμε.

Νομίζω ότι σε μεγάλο βαθμό το έχουμε πετύχει. Το εθελοντικό κίνημα στην πόλη μας, είτε με τους εθελοντές του Δήμου, είτε με άλλες εθελοντικές ομάδες, διαρκώς ισχυροποιείται και αυτό είναι κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Θα είμαστε πάντα δίπλα σας σε ό,τι χρειαστείτε, όπως είστε κι εσείς δίπλα μας και μας βοηθάτε ουσιαστικά».

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν οι Αντιδήμαρχοι Αριστέα Πλεύρη, Μαρία Καναβάκη, Στέλα Αρχοντάκη, Κώστας Βαρδαβάς και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού Gian Andrea Garancini.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News