Καπετανάκειο: Αύριο η κρίσιμη συνέλευση για το μέλλον του

Κρήτη
Καπετανάκειο: Αύριο η κρίσιμη συνέλευση για το μέλλον του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαν ένα σύγχρονο γιοφύρι της Άρτας, εδώ και 11 χρόνια στο Καπετανάκειο εκτελούνται εργασίες που ποτέ δεν τελειώνουν

«Απαιτούμε λύση. Θέλουμε ένα λειτουργικό σχολείο, που αν μη τι άλλο θα παρέχει ασφάλεια στα παιδιά μας». Αυτό αποτελεί αίτημα του Συλλόγου Γονέων του 1ου Λυκείου Ηρακλείου “Καπετανάκειο”.

Σαν ένα σύγχρονο γιοφύρι της Άρτας, εδώ και 11 χρόνια στο Καπετανάκειο εκτελούνται εργασίες που ποτέ δεν τελειώνουν, με τους μαθητές να κάνουν μάθημα σε λυόμενες αίθουσες και τους γονείς να αγανακτούν για την κατάσταση αυτή.

Μετά από αλλεπάλληλες και άκαρπες επαφές με τους αρμόδιους και με τον Δήμο να προτείνει τη μερική παραχώρηση ορισμένων αιθουσών και εργαστηρίων του σχολείου, τα μέλη του Συλλόγου Γονέων του 1ου Λυκείου Ηρακλείου πραγματοποίησαν έκτακτη γενική συνέλευση χθες Τετάρτη το απόγευμα στο σχολείο, προκειμένου να αποφασίσουν τι θα απαντήσουν στον Δήμο και πώς θα διεκδικήσουν την άμεση παράδοση όλου του εσωτερικού χώρου του κτηρίου και την έγκαιρη ολοκλήρωση συνολικά του έργου.

Ελλείψει απαρτίας ωστόσο, όπως τόνισε η πρόεδρος του Συλλόγου Κατερίνα Τσιριγωτάκη, το ραντεβού για συνέλευση ανανεώνεται για αύριο Παρασκευή, με τους γονείς που θέτουν θέμα λειτουργικότητας και ασφάλειας των παιδιών τους να προσανατολίζονται ακόμα και σε κινητοποιήσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News