Ηράκλειο

Σε δημόσια διαβούλευση η ιδρυτική διακήρυξη του Ευριπίδη Κουκιαδάκη

Για την παράταξη του υποψήφιου Δημάρχου

Σε δημόσια διαβούλευση τίθεται το σχέδιο της ιδρυτικής διακήρυξης για την παράταξη του υποψήφιου Δημάρχου Ευριπίδη Κουκιαδάκη.

Σημειώνεται ότι τον Οκτώβριο του 2018 ανακοινώθηκε η αμετάκλητη απόφαση για την ίδρυση νέας αυτοδιοικητικής παράταξης «στην οποία μπορούν να συμμετέχουν ισότιμα όλοι όσοι αποδέχονται την ιδρυτική διακήρυξη και τις καταστατικές αρχές και λειτουργίες της υπό ίδρυση παράταξης», σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση.

Η παράταξη προσβλέπει σε γόνιμο και ουσιαστικό διάλογο με τους πολίτες τους οποίους καλεί να συμβάλλουν σ’ αυτό με τις προτάσεις και τις ιδέες τους για το πρόγραμμα και το όνομα της παράταξης, να συνυπογράψουν τη διακήρυξή και να λάβουν μέρος ως μέλη ή φίλοι στην προσπάθεια του Ευριπίδη Κουκιαδάκη.

Η ανακοίνωση κλείνει ως εξής «Με τη ρητή διαβεβαίωση ότι θα συνεχίσουμε ασυμβίβαστα και αταλάντευτα την πορεία μας, για την ίδρυση της παράταξης και την εκλογή της ηγεσίας της, τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου και την εκπόνηση του προγράμματός μας, που θα παρουσιάσουμε στους πολίτες του Ηρακλείου «εν ευθέτω χρόνω», δημοσιοποιούμε το σχέδιο της ιδρυτικής μας διακήρυξης».

Δείτε πατώντας εδώ την ιδρυτική διακήρυξη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια