Ατέλειωτες «λασποδρομίες» στην οδό Εμπειρίκου

Ηράκλειο
Ατέλειωτες «λασποδρομίες» στην οδό Εμπειρίκου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χώμα, λάσπες και νερά που έχουν… λιμνιάσει δίπλα στα σπίτια και σε σχολείο σε περιοχή του Ηρακλείου

Σε ένα απέραντο δρόμο γεμάτο λάσπες έχει καταλήξει η οδός Εμπειρίκου, κοντά στην 62 Μαρτύρων, με τις εικόνες από τη συγκεκριμένη γειτονιά να «μιλούν» από μόνες τους και τους κατοίκους να είναι αγανακτισμένοι με αυτή την κατάσταση.

Αυτοκίνητα περνούν και οι τροχοί αφήνουν τα σημάδια τους στο δρόμο, αφού εξαιτίας της λάσπης που υπάρχει, το έδαφος απλά δεν φαίνεται!  

Κάτοικος της περιοχής επικοινώνησε με το neakriti.gr για να καταγγείλει τις… λακκούβες που ναι μεν καλύφθηκαν, αλλά οι λάσπες έχουν κατακλύσει το δρόμο κάνοντας την κατάσταση χειρότερη από πριν.

Όπως αναφέρει ο ίδιος, το πάγιο αίτημά τους για να καλυφθούν οι λακκούβες, πραγματοποιήθηκε, όμως το πρόβλημα τώρα είναι άλλο…

Σύμφωνα με τον κάτοικο της οδού Εμπειρίκου, «σήμερα το πρωί συνεργείο έφτασε στο δρόμο για να φτιάξει τις δεκάδες λακκούβες που υπήρχαν εδώ και χρόνια στη γειτονιά. Όμως τώρα, το αποτέλεσμα είναι να έχει γεμίσει ο δρόμος λάσπες. Αν κάποιος επιχειρήσει να περπατήσει, μόλις ανέβει στο πεζοδρόμιο πρέπει να βγάλει τα παπούτσια του γιατί θα έχει γίνει χάλια».

Μάλιστα, όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία, υπάρχει σχολείο στην οδό Εμπειρίκου όπου καθημερινά δεκάδες παιδιά περνούν από το δρόμο ο οποίος έχει γεμίσει με λάσπες. Άραγε σήμερα το μεσημέρι, οι μαθητές πώς βγήκαν από την πόρτα του σχολικού συγκροτήματος; Αλώβητοι ή… γεμάτοι χώματα και λάσπη;

Πάντως, όλοι οι κάτοικοι της περιοχής δηλώνουν αγανακτισμένοι και εξοργισμένοι που από σήμερα το πρωί αναγκάζονται να… μην μπορούν ουσιαστικά να κυκλοφορήσουν στην ίδια τους τη γειτονιά. Την ίδια ώρα, ζητούν από τους αρμόδιους να επιληφθούν άμεσα του θέματος.

Το neakriti.gr προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον υπεύθυνο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ηρακλείου, ωστόσο δεν κατέστη εφικτό.

Φωτογραφίες από κατοίκους της οδού Εμπειρίκου:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News