Ηράκλειο

Οι V-Strom Greek Rides χάρισαν ελπίδα στο «Δικαίωμα στη Ζωή»

Ο εθελοντισμός και οι άνθρωποί του προσφέρουν και θα συνεχίσουν να προσφέρουν

Κι όμως υπάρχουν ακόμα άνθρωποι, άνθρωποι που παλεύουν για όσους έχουν σημαντικές ανάγκες και τους προσφέρουν όσα μπορούν.

Από το υστέρημά τους, από συλλογικές προσπάθειες για συγκέντρωση τροφίμων, χρημάτων και ειδών πρώτης ανάγκης… Οι V-Strom Greek Rides Ηρακλείου – Λασιθίου ανήκουν σε αυτή την κατηγορία ανθρώπων που προσφέρουν ανιδιοτελώς και χωρίς να περιμένουν κάποιο αντάλλαγμα.

Πρόκειται για μία ομάδα με πολλές εθελοντικές και φιλανθρωπικές δράσεις στο ενεργητικό της. Επί δύο συναπτά έτη τα μέλη, της ομάδας με δική τους πρωτοβουλία σκορπίζουν ευτυχία, αγάπη, χαμόγελα σε όσους έχουν ανάγκη.

Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν, την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου επισκέφθηκαν το κέντρο φροντίδας «Δικαίωμα στη Ζωή» στο Θραψανό, το οποίο φιλοξενεί και μεριμνεί για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες. Τα μέλη της ομάδας προσέφεραν χρήματα και τρόφιμα, ζωγραφίζοντας μεγάλα χαμόγελα στα πρόσωπα τόσο των παιδιών, όσο και του εργατικού δυναμικού.

Η ομάδα αποφάσισε ότι από εδώ και στο εξής, η συγκέντρωση χρημάτων, τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, θα γίνεται καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου, ώστε να μπορούν να κάνουν περισσότερες δωρεές σε διάφορα ιδρύματα της πόλης ή και του νησιού.

«Ζητείται Ελπίς», γράφει απεγνωσμένα ένα κείμενο του 1962.

Ζητείται ακόμη το 2019… και έρχεται με V-Strom, στο οποίο επιβαίνουν Άνθρωποι!

(Κεντρική φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια