Ηράκλειο

Η Χρύσα Λυρώνη - Παγκάλου υποψήφια στο Μαλεβίζι

Νέα υποψηφιότητα στο πλευρό του Μενέλαου Μποκέα

Έκανε την έκπληξη ο υποψήφιος Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, εντάσσοντας άλλη μια δυνατή υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιό του.

«Πρόκειται για τη γνωστή στην τοπική κοινωνία Χρύσα Λυρώνη – Παγκάλου, η οποία συντάχθηκε στο πλευρό του. Δραστήρια, καλλιεργημένη κι επιτυχημένη επαγγελματικά, η επιλογή της δυναμικής νέας γυναίκας του Μαλεβιζίου να ενισχύσει το ψηφοδέλτιο Μποκέα, μόνο τυχαία δε μπορεί να θεωρηθεί» αναφέρεται στην ανακοίνωση για την υποψηφιότητά της.

Η Χρύσα Λυρώνη, σύζυγος του επιχειρηματία Γιώργου Ν. Παγκάλου, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, είναι μια γυναίκα πολυτάλαντη κι εξαιρετικά ικανή στον τομέα της διοίκησης κι όχι μόνο. Άλλωστε, η ίδια από το 2012 εργάζεται με επιτυχία στους τομείς προβολής, προώθησης, αλλά και διαχείρισης προσωπικού της εταιρείας Pagalos Group, η οποία δραστηριοποιείται στον κατασκευαστικό, ξενοδοχειακό και εμπορικό τομέα με έδρα το βιομηχανικό πάρκο Τυλίσου. Επιπροσθέτως, ασχολείται με τη μεταποίηση πρωτογενών προϊόντων ελαιολάδου και κρασιού.

Η Χρύσα Λυρώνη - Παγκάλου κατάγεται από τα Καλέσσα του Δήμου Μαλεβιζίου κι είναι κόρη του επί σειρά ετών προέδρου της τοπικής κοινότητας Καλεσσών και νυν τοπικού συμβούλου, Ανδρέα Λυρώνη. Έχει σπουδές στους τομείς της Εφαρμοσμένης Πληροφορικής και Πολυμέσων, Αμπελουργίας και Οινολογίας, καθώς κι Εμπορικής Διαχείρισης και Λογιστικής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια