«Εκλογές τώρα!» ζήτα από την Κρήτη ο Μητσοτάκης - Παρουσία του η κοπή πίτας της ΝΟΔΕ Ηρακλείου

Ηράκλειο
«Εκλογές τώρα!» ζήτα από την Κρήτη ο Μητσοτάκης - Παρουσία του η κοπή πίτας της ΝΟΔΕ Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Θέλω να πετύχω ένα μεγάλο στόχο, που ούτε ο πατέρας μου Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είχε υλοποιήσει: Να κάνουμε όλη την Κρήτη γαλάζια!", είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση της ΝΔ

Μεγάλη η προσέλευση του κόσμου στο κέντρο «Αναδρομές» στις Αρχάνες με αφορμή την κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ Ηρακλείου και φυσικά την παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη σ’ αυτή την εκδήλωση.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε στο χώρο όπου πραγματοποιείται η εκδήλωση, χωρίς να κάνει κάποια δήλωση στους δημοσιογράφους. Αρκέστηκε να τους παραπέμψει στην ομιλία που θα ακολουθήσει.

Νωρίτερα, στελέχη της Νέας Δημοκρατίας κατέφτασαν στο χώρο, μεταξύ των οποίων είναι ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου και τέως πρόεδρος της Ν.Δ Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο γραμματέας του κόμματος και βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης, ο γραμματέας της Κ.Ο. Κώστας Τσιάρας και ο επικεφαλής της Ευρωομάδας της Ν.Δ Μανώλης Κεφαλογιάννης.

Τα βασικά σημεία της ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη:

Στις 8:30 ακριβώς στο βήμα ανέβηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πραγματοποιώντας ομιλία.

Μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε συγχαρητήρια στα στελέχη της ΝΟΔΕ Ηρακλείου που δίνουν «τον αγώνα για την επίτευξη ενός μεγάλου στόχου, που ούτε ο πατέρας μου Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είχε υλοποιήσει: Να κάνουμε όλη την Κρήτη γαλάζια!», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Το κλίμα έχει μολυνθεί από τα βρώμικα κόλπα της Κυβέρνησης»

«Τη δύναμη που μου δίνετε σήμερα θα την επιστρέψω αύριο στο ακέραιο σε ολόκληρη την Κρήτη. Κατέβηκα στο νησί μας για να πάρω λίγο καθαρό αέρα αλήθειας και λίγες ανάσες δημοκρατίας, γιατί το πολιτικό κλίμα αυτές τις ημέρες στην Αθήνα βάρυνε πολύ από ο ψέμα και την υποκρισία. Το κλίμα έχει μολυνθεί από τα βρώμικα κόλπα της κυβέρνησής που θέλεις παραπάνω εξουσία.», σχολίασε ο κ. Μητσοτάκης

Ενώ άφησε σαφείς αιχμές και για το βουλευτή Σπύρο Δανέλλη, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως είναι «Ποτάμι και ανεξάρτητος το πρωί και ΣΥΡΙΖΑ το βράδυ».

«Εκλογές τώρα για να αποτραπεί η Συμφωνία των Πρεσπών»

«Όσο συντομότερα γίνουν εκλογές τόσο καλύτερο θα είναι για τη χώρα μας δεν υπάρχει καμία άλλη λύση: Εκλογές τώρα για να μπορέσουμε να πετύχουμε τη μεγάλη πολιτική αλλαγή!»

«Εκλογές για να μπορέσουμε να αποτρέψουμε την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών», ανέφερε.

«Η Μακεδονική Γη έχει ποτιστεί με αίμα Κρητικό. Για αυτή τη Μακεδονική Γη πολέμησε και ο δικός μου παππούς, Κυριάκος Μητσοτάκης».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στο ΒΟΑΚ, σχολιάζοντας ότι αποτελεί και εκείνος (όπως το μετρό της Θεσσαλονίκης) επικοινωνιακό, πολιτικό τέχνασμα του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

Δεσμεύσεις Μητσοτάκη για Κρήτη

«Έχω δεσμευτεί για το ΒΟΑΚ, για το αεροδρόμιο στο Καστέλι, για τη διασύνδεση της Κρήτης με την υπόλοιπη Ελλάδα

Η Κρήτη είμαστε όλοι εμείς, η ιστορία, της ο πολιτισμός της οι γεύσεις της, οι θάλασσες τα βουνά οι ανθρώπους της. Ο πλούτος της Κρήτης πρέπει να "ξεκλειδωθεί"», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης λαμβάνοντας ένα θερμό χειροκρότημα.

Δεσμεύσεις Μητσοτάκη για την Ελλάδα

Χαμηλότερους φόρους και εισφορές, καθώς και μεγαλύτερη ανάπτυξη δεσμεύτηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Η Νέα Δημοκρατία είναι ένα γνήσιο λαϊκό κόμμα.», σχολίασε, υποσχόμενος: Ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα σε 800.00 συμπολίτες, αφορολόγητο 1.000 ευρώ για κάθε παιδί, κανένα παιδί εκτός παιδικών σταθμών με κυβέρνηση Ν.Δ., καθώς και 2.000 ευρώ για κάθε νέο ζευγάρι που θα φέρνει στον κόσμο ένα Ελληνόπουλο.

Νωρίτερα, ομιλία και χαιρετισμούς πραγματοποίησαν ο βουλευτής Ηρακλείου, κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο ευρωβουλευτής κ. Μανόλης Κεφαλογιάννης, ο επικαφαλής του ευρωψηφοδελτίου, κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου, κ. Βαγγέλης Καρκανάκης, καθώς και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης, κ. Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης, ο βουλευτής Λασιθίου, κ. Μιχάλης Πλακιωτάκης, καθώς και ο βουλευτής Ρεθύμνου, κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News