Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε στο Ηράκλειο

Ηράκλειο
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στελέχη της Νέας Δημοκρατίας τον περίμεναν στο αεροδρόμιο

Στην Κρήτη έφτασε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης και συγκεκριμένα προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης».

Εκεί τον περίμεναν τόσο ο Γραμματέας Π.Ε. της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης όσο και ο Ευρωβουλευτής Μανόλης Κεφαλογιάννης, αλλά και άλλα στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα δώσει το «παρών» στην κοπή της πρωτοχρονιάτικη πίτας της ΝΟΔΕ Ηρακλείου που θα λάβει χώρα στο κέντρο «Αναδρομές» στις Κάτω Αρχάνες Ηρακλείου και ο ίδιος θα πραγματοποιήσει ομιλία. 

Το πρόγραμμα της επίσκεψης

Αύριο, Σάββατο 19 Ιανουαρίου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει διαδοχικές επισκέψεις ξεκινώντας από το εργοτάξιο του δρόμου Ηράκλειο – Μεσαρά στην περιοχή της Αγ. Βαρβάρας, στο χωριό Άγιοι Δέκα του Δήμου Γόρτυνας στις 9:40π.μ., καθώς και στη Γεωργική Σχολή Μεσσαράς και στο Αρχαιολογικό Μουσείο Μεσσαράς.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει επίσκεψη στα γραφεία της ΔΗΜ.Τ.Ο. Φαιστού στις 11:00π.μ. και βόλτα στο κέντρο της πόλης των Μοιρών.

Επόμενος σταθμός της περιοδείας τους θα είναι η Ιερά Μονή Παναγίας Καλυβιανής κι αμέσως μετά, στη 1:30μ.μ. το Τυμπάκι, όπου ο Κ. Μητσοτάκης και τα στελέχη της ΝΔ θα πραγματοποιήσουν σύσκεψη με εκπροσώπους Αγροτικών και Κτηνοτροφικών Συλλόγων Κρήτης, το Προεδρείο της Ομάδας Αμπελουργών και Ελαιοπαραγωγών Κρήτης και Εκπροσώπους των ΤΟΕΒ Μεσσαράς στην αίθουσα του Αγροτικού Συλλόγου Τυμπακίου, στο πρώην Δημαρχείο Τυμπακίου.

Η περιοδεία στον νομό Ηρακλείου θα ολοκληρωθεί με επισκέψεις στα χωριά Ασήμι στις 3:00 μ.μ. και Πύργος στις 4:00μ.μ., όπου θα τον υποδεχθούν κάτοικοι της περιοχής. Αργά το απόγευμα του Σαββάτου θα επισκεφθεί το Πέραμα στις 6:30μ.μ. και τα Ανώγεια του νομού Ρεθύμνου στις 8:30μ.μ.

Τον πρόεδρο της Ν.Δ. στη διήμερη περιοδεία του, συνοδεύουν ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου και τέως πρόεδρος της Ν.Δ Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο γραμματέας του κόμματος και βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης, ο γραμματέας της Κ.Ο. Κώστας Τσιάρας, ο επικεφαλής της Ευρωομάδας της Ν.Δ Μανώλης Κεφαλογιαννης, ο βουλευτής Λασιθίου και τομεάρχης Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης, ο βουλευτής Ρεθύμνου και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Γιάννης Κεφαλογιάννης, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης, καθώς και πλήθος στελεχών του κόμματος από την Κρήτη.

(τη φωτογραφία απέστειλε ο κ. Γιώργος Επιτροπάκης)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News