Κίνδυνος από τεράστιες πέτρες που «προσγειώθηκαν» δίπλα σε σπίτια στο Γιόφυρο

Ηράκλειο
Κίνδυνος από τεράστιες πέτρες που «προσγειώθηκαν» δίπλα σε σπίτια στο Γιόφυρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατέρρευσε δάμακας στο δρόμο με κίνδυνο να απειληθούν ζωές

Από θαύμα δεν έπεσαν ογκώδεις πέτρες πάνω σε παιδιά σύμφωνα με τους κατοίκους του Γιόφυρου που αντίκρισαν έκπληκτοι το πρωί μετά από τις έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημέρων την εικόνα αυτή.

Το πρανές κατέρρευσε και μεγάλες πέτρες κατρακύλησαν στο δρόμο από τον οποίο περνούν καθημερινά μικρά παιδιά για να πάνε στο σχολείο.

Όπως ανέφερε με εμφανή ανησυχία κάτοικος της περιοχής στο neakriti.gr: ευτυχώς που εκείνη τη στιγμή δεν έπαιζαν παιδιά στο συγκεκριμένο σημείο γιατί οι πέτρες θα τα είχαν πλακώσει. Είμαστε τυχεροί γιατί νωρίτερα είχαν περάσει από το σημείο. Εδώ και καιρό ζητάμε να γίνει κάτι για το πρόβλημα αυτό αλλά τίποτα δεν έχει γίνει».

Οι εκκλήσεις «έπεσαν» το κενό

Όπως πάντα υποστηρίζουν οι κάτοικοι της περιοχής εδώ και μία εβδομάδα έχουν ζητήσει να γίνει παρέμβαση υπό το φόβο των καιρικών συνθηκών των τελευταίων ημερών, ωστόσο οι εκκλήσεις «έπεσαν» στο κενό. Συγκεκριμένα όπως υποστηρίζουν ότι απευθύνθηκαν στην Τεχνική υπηρεσία του Δήμου, μόνο που τους πρόλαβαν οι εξελίξεις. Το μεσημέρι ακολούθησε αυτοψία από την Τεχνική υπηρεσία και θα καθαριστεί το σημείο. Παράλληλα θα εξεταστεί λύση για το συγκεκριμένο πρόβλημα.  

Πάντως όπως προειδοποιούν οι κάτοικοι θα καταρρεύσει κι άλλο κομμάτι εάν δεν κινητοποιηθεί κάποιος. Μάλιστα εαν το συγκεκριμένο σημείο του δάμακα ανήκει σε ιδιώτη, οι υπηρεσίες δεν παρεμβαίνουν. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News