Ηράκλειο

Τριήμερη επίσκεψη στο Ηράκλειο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Αυτό είναι το πρόγραμμα του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας

Τα χαρακτηριστικά «γαλάζιας πανστρατιάς» έχει προσδώσει στη διοργάνωση της ετήσιας εκδήλωσης της ΝΟΔΕ Ηρακλείου, κατά τη διάρκεια της οποίας θα γίνει η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, παρουσία του προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ο έχων το οργανωτικό πρόσταγμα γραμματέας της Ν.Δ. και βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης.

Στην ετήσια εκδήλωση αναμένεται να προσέλθουν εκατοντάδες φίλοι, στελέχη και μέλη του κόμματος, αλλά και πρωτοκλασάτα στελέχη της Ν.Δ. από την Αθήνα, όπως ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της Ν.Δ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, η Ντόρα Μπακογιάννη, ο γραμματέας της Κ.Ο. Κωνσταντίνος Τσιάρας, ο ευρωβουλευτής Μανόλης Κεφαλογιάννης, ο βουλευτής Ρεθύμνου Γιάννης Κεφαλογιάννης, ο βουλευτής Λασιθίου Γιάννης Πλακιωτάκης και ο υποψήφιος για την Περιφέρεια Κρήτης Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης, που θα κάνει ουσιαστικά την πρώτη δημόσια εμφάνιση και τοποθέτησή του ως διεκδικητής της Περιφέρειας Κρήτης. Πολλά στελέχη αναφέρουν ότι η Ν.Δ. θα έχει για πρώτη φορά τόσο έντονη οργανωμένη παρουσία ενόψει εκλογών, εθνικών και αυτοδιοικητικών, όπως σημειώνουν τα ίδια στελέχη με νόημα.

Το πρόγραμμα Μητσοτάκη

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, το μεγαλύτερο μέρος του τριήμερου προγράμματος του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κρήτη έχει καταρτιστεί, ωστόσο μένουν ακόμη λεπτομέρειες για την τελευταία ημέρα που παραμένει σε εκκρεμότητα λόγω και των εξελίξεων στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Μέχρι χθες βράδυ, πάντως, οι πληροφορίες ανέφεραν ότι η περιοδεία Μητσοτάκη στην Κρήτη ουσιαστικά αρχίζει το απόγευμα της Παρασκευής, στις 6:30, με την ετήσια εκδήλωση της ΝΟΔΕ στο κέντρο «Αναδρομές», στις Αρχάνες. Το Σάββατο το πρωί έχει προγραμματιστεί περιοδεία στη Μεσαρά. Η περιοχή δεν επελέγη τυχαία από τον πρόεδρο του κόμματος, αλλά αποτελεί ουσιαστικά μια τιμητική κίνηση για τον γραμματέα Λευτέρη Αυγενάκη, που κατάγεται από την περιοχή η οποία έδωσε από τον α’ γύρο πρωτιά στις εσωκομματικές στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η περιοδεία στη Μεσαρά θα ξεκινήσει από το εργοτάξιο του δρόμου Ηρακλείου-Μεσαράς και θα ακολουθήσει επίσκεψη στο Μουσείο Μεσαράς και στη Γεωργική Σχολή. Ακολούθως, ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφτεί τις Μοίρες, θα συνομιλήσει με κόσμο στον δρόμο, καθώς θα διεξάγεται και το παζάρι της περιοχής, θα επισκεφτεί στη συνέχεια τα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης και αμέσως θα αναχωρήσει για το Τυμπάκι, όπου θα γίνει σύσκεψη με τους Συλλόγους Αγροτών απ’ όλη την Κρήτη.

Το πρόγραμμα προβλέπει επίσκεψη στο Ασήμι και συνάντηση με κτηνοτρόφους και ακολούθως θα επισκεφθεί Πύργο, Ανώγεια και Μυλοπόταμο.

Το πρόγραμμα της Κυριακής δεν είχε οριστικοποιηθεί μέχρι αργά το βράδυ της Τετάρτης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια