Δεν πρόλαβε να πουλήσει τη μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης που είχε στις αποσκευές του

Ηράκλειο
Δεν πρόλαβε να πουλήσει τη μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης που είχε στις αποσκευές του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα χέρια της αστυνομίας ο 35χρονος που συνελήφθη σε επιχείρηση στο Ηράκλειο

Στην αγορά του Ηρακλείου θα… έσπρωχνε τα ναρκωτικά ένας 35χρονος ο οποίος είχε φτάσει νωρίτερα στο Ηράκλειο ακτοπλοϊκώς και κουβαλούσε μαζί του ουσίες.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ. οργάνωσαν μία συντονισμένη επιχείρηση και σήμερα το πρωί έκαναν έφοδο σε μαγαζί σε περιοχή του Ηρακλείου. Κατά τη διάρκεια αυτής της έρευνας εντοπίστηκε ο 35χρονος ο οποίος μετέφερε στις αποσκευές του τέσσερις αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 630 γραμμάρια κοκαΐνης, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν κινητό τηλέφωνο ως μέσο διευκόλυνσης παράνομων δραστηριοτήτων και το χρηματικό ποσό των 80 ευρώ.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, ενώ ο 35χρονος με τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της αστυνομίας:

«Συνελήφθη, σήμερα (12.01.2019) το πρωί, στο Ηράκλειο από αστυνομικούς του Τμήματος Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, 35χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, σήμερα (12.01.2019) το πρωί από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχή του Ηρακλείου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας εντόπισαν και συνέλαβαν τον 35χρονο, ο οποίος είχε αφιχθεί σε προγενέστερο χρόνο ακτοπλοϊκώς στο Ηράκλειο.

Ακολούθησε έλεγχος στον 35χρονο όπου κατά τη διάρκεια αυτού διαπιστώθηκε ότι μετέφερε στις αποσκευές του τέσσερις αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες συνολικά 630 γραμμάρια κοκαΐνης, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν κινητό τηλέφωνο ως μέσο διευκόλυνσης παράνομων δραστηριοτήτων και το χρηματικό ποσό των 80 ευρώ.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News