Ηράκλειο

«Αυτή δεν είναι πόλη αλλά απέραντο... Λακκουβιστάν»

Αποκαλυπτικές οι φωτογραφίες για την κατάσταση με τις λακκούβες στους δρόμους της πόλης

Λακκούβων… συνέχεια για το Ηράκλειο στο οποίο όπου σταθείς κι όπου βρεθείς βλέπεις χαλασμένους δρόμους και μεγάλες λακκούβες που ενέχουν κινδύνους για τους οδηγούς.

Από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους μέχρι και τα στενά δρομάκια της πόλης, μία λακκούβα δε λείπει! Λακκούβα που γίνεται λίμνη όταν βρέχει, που ανοίγει κάθε μέρα και περισσότερο, λακκούβα που πολλές φορές οι οδηγοί δυσκολεύονται να δουν και πέφτουν στην παγίδα της.

Πάντως, μετά τη δημοσιοποίηση των κακώς κειμένων της πόλης από το ρεπορτάζ του Ομίλου της ΚΡΗΤΗ TV, συνεργεία του Δήμου εθεάθησαν στους δρόμους του Ηρακλείου να καλύπτουν τρύπες.

Και… στη χτεσινή δημοσίευση στο neakriti.gr, δημοσιεύτηκαν μόνο κάποιες από τις λακκούβες της πόλης. Ο φωτογραφικός φακός αποτύπωσε κι άλλες τρύπες στους δρόμους του Ηρακλείου και σας τις παραθέτει, με την ελπίδα ότι κι αυτές πολύ γρήγορα θα καλυφτούν και τα προβλήματα για τους οδηγούς θα μειωθούν αισθητά.

Δηλώστε τις λακκούβες στο app του Δήμου Ηρακλείου:

Ο Δήμος έχει δημιουργήσει ένα application με στόχο η Τεχνική Υπηρεσία να βρίσκει εύκολα τις λακκούβες της πόλης και να προχωρά στην αποκατάσταση του προβλήματος.

Πιο συγκεκριμένα οι δημότες μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα: 2813.409409 και 2813.409812 και 2813.409847.

Επίσης στο app store ή στο googleplay στην εφαρμογή Δημότης Ηρακλείου ο ενδιαφερόμενος μπορεί να δηλώσει τη βλάβη στο οδόστρωμα, να επισυνάψει σχετική φωτογραφία και να αναφέρει την ακριβή τοποθεσία.

Τέλος, ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να στέλνει το μήνυμα του στο https://www.facebook.com/heraklion.gr/ καθώς και e-mail στο grammtex@heraklion.gr.

Σε όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει να αναφέρεται η ΑΚΡΙΒΗΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ (ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ & ΑΡΙΘΜΟΣ) στην οποία καταγράφεται το πρόβλημα.

Οδός Γιαμαλάκη:

Οδός Λυττού:

Οδός Χαραλάμπη Παπαδάκη:

Λεωφόρος 62 Μαρτύρων:

Παραλιακή Λεωφόρος:

Οδός 1878:

Οδός Χατζημιχάλη Γιάνναρη:

Οδός Θανάση Σκουλά:

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια