Ετοιμάζεται το Κρητικό έδαφος για την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη

Ηράκλειο
Ετοιμάζεται το Κρητικό έδαφος για την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Λευτέρης Αυγενάκης βρέθηκε στη Μεσαρά & το ίδιο αναμένεται να κάνει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας

Στο Τυμπάκι, βρέθηκε σήμερα, Παρασκευή, ο Λευτέρης Αυγενάκης. Μετά τη βόλτα του στην λαϊκή αγορά και αφού συνομίλησε με πολλούς κατοίκους της περιοχής, βρέθηκε με φίλους και τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Βασικό θέμα συζήτησης η επανεκλογή του στην θέση του Γραμματέα του Κόμματος, κάτι που αποτελεί «ρεκόρ» για τα δεδομένα της «γαλάζιας» παράταξης. Πέρα όμως, από τα συγχαρητήρια, αυτό που έλεγαν όλοι είναι πως η επανεκλογή του αποτελεί πηγή περηφάνιας και για τους ίδιους, καθώς πρώτη φορά ένα Μεσαρίτης κατάφερε να ανέλθει τόσο ψηλά στην πολιτική.

Το σημαντικότερο όμως, ζήτημα που συζήτησαν ήταν ο συντονισμός της επικείμενης επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ηράκλειο, καθώς ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα επισκεφθεί την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου, την πόλη του Ηρακλείου για την κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ, στο κέντρο «Αναδρομές» στις 6.00μ.μ.

Και την επομένη, το Σάββατο 19 Ιανουαρίου, θα πραγματοποιήσει οδοιπορικό στα νότια του νομού, στη Μεσαρά.

Σκοπεύει, μάλιστα, όπως λέγεται, να περπατήσει την περιοχή χωριό-χωριό, θέλοντας να συναντήσει όσο το δυνατόν περισσότερους κατοίκους της περιοχής και να τους ευχαριστήσει αναγνωρίζοντας τη στήριξη που παρείχαν στο πρόσωπο του 3 χρόνια πριν κατά τις εσωκομματικές εκλογές. Στήριξη που τον έφερε πρώτο σε σταυρούς με διαφορά στην περιοχή.

«Τώρα με ενότητα, πίστη, ομοψυχία και μαχητικότητα η περιοχή μας θα αγωνιστεί ώστε ο Κυριάκος Μητσοτάκης να είναι ο επόμενος Πρωθυπουργός της χώρας, τον οποίο εμπιστευόμαστε και είμαστε βέβαιοι πως θα παρέχει αμέριστη στήριξη για την ανάπτυξη της Μεσαράς και όχι μόνο», έλεγαν στελέχη της παράταξης, ενώ και πολλοί κάτοικοι της περιοχής έλεγαν στον Γραμματέα του Κόμματος πως: «Θα δώσουμε τα πάντα για να βρεθεί, ο Κ. Μητσοτάκης, στο τιμόνι της χώρας, αρχηγός μιας αυτοδύναμης κυβέρνησης».

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην περιοχή ο κ. Αυγενάκης έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στο Facebook:

«Στο Τυμπάκι, σήμερα, με κατοίκους της περιοχής και καλούς φίλους. Αφού με συνεχάρησαν για την επανεκλογή μου στη θέση του Γραμματέα της Ν.Δ., θυμηθήκαμε το ξεκίνημά μου στην πολιτική και τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε. Τώρα, όμως, βάζουμε μπροστά το πρόγραμμα για την επικείμενη επίσκεψη του Κ. Μητσοτάκη το επόμενο Σάββατο, στη Μεσαρά».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News