Ηράκλειο

Στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Γιώργος Αρμουτάκης για το Δήμο Φαιστού;

Αναφορές σε «υπόγειες» διεργασίες από τοπικά στελέχη της ΝΔ

Να ξεκαθαρίσει την θέση του αναφορικά με το κόμμα από το οποίο επιθυμεί να λάβει υποστήριξη στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές καλούν με επιστολή τους τοπικά στελέχη της ΝΔ τον υποψήφιο δήμαρχο Φαιστού κ. Γιώργο Αρμουτάκη.

Δημοσιεύματα φέρουν τον Δήμαρχο Φαιστού να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ως υποψήφιος Δήμαρχος για τις εκλογές που θα γίνουν το Μάιο του 2019. Στελέχη του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης καλούν λοιπόν τον κ. Αρμουτάκη να ξεκαθαρίσει τη θέση του σχετικά με το ζήτημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ:

Διαβάζουμε όλο και πιο συχνά τις τελευταίες ημέρες για συμμετοχή του Δημάρχου Φαιστού κ. Γιώργου Αρμουτάκη στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στις επικείμενες εθνικές εκλογές

Αδιαμφισβήτητα είναι αναφαίρετο δικαίωμα του να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο οποιουδήποτε κόμματος κρίνει, όμως θεωρούμε ότι είναι και υποχρέωση του να ενημερώσει τους δημότες αλλά και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που το στηρίζουν καθ´ όλη τη διάρκεια της θητείας του στο δημοτικό θώκο αν ισχύει κάτι τέτοιο.

Είναι επίσης υποχρέωση του κάθε δημάρχου να συνεργάζεται θεσμικά με οποιαδήποτε κυβέρνηση για το καλό των δημοτών, με σκοπό την εξασφάλιση έργων και πόρων

Όμως δεν είναι ηθικό αν υπάρχουν τέτοιου είδους «υπόγειες» διεργασίες ή και συμφωνίες ίσως, να γίνονται στην πλάτη των δημοτών αλλά και των στελεχών του δήμου-μελών του κόμματος μας όταν μάλιστα ο συνδυασμός του φέρει το όνομα «Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση»

Καλούμε τον κύριο Αρμουτάκη να απαντήσει έντιμα, όπως άλλωστε χρόνια τώρα κάνει, αν υπάρχει συμφωνία συμμετοχής του στο εθνικό ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Η συνεργασία με το κυβερνητικό κόμμα είναι απλώς θεσμική ή και κάτι περισσότερο;;

Επειδή ο Δήμαρχος μας συνηθίζει να μιλά δυνατά και καθαρά, χωρίς υπεκφυγές και μισόλογα, είμαστε βέβαιοι ότι το ίδιο θα κάνει και τώρα. Δεν πιστεύουμε να επιτρέψει να συνεχίζονται τέτοιου είδους ψίθυροι και αναφορές γύρω από το όνομα του στην ολοκλήρωση της αυτοδιοικητικής του πορείας και προσφοράς στο τόπο.

 

Για την ΔΗΜ.Τ.Ο. Φαιστού

Γιώργος Μερωνιανάκης, Αντιπρόεδρος – Υπεύθυνος Οργανωτικού ΝΟΔΕ Ηρακλείου

Παντελής Τζερνιάς, Τομεάρχης Οργανωτικού ΝΔ

 

Μανούσος Πουλινάκης, Πρόεδρος

 

Δαμουλής Τσιριντάνης, Αντιπρόεδρος

 

Γεώργιος Κοκαράκης, Γραμματέας

 

Φανούριος Ζευγαδάκης, Μέλος

 

Αριστοτέλης Λενακάκης, Μέλος

 

Μιχάλης Λεμονομιχελάκης, Μέλος

 

Κορίνα Σπανακάκη, Μέλος

 

Νίκος Καργάκης, Στέλεχος της ΝΔ

 

Εμμανουέλλα Ορφανουδάκη, Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Δήμου Φαιστού

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια