Το «Ναι» του Δανέλη στις Πρέσπες κατέληξε σε άγριο τηλεοπτικό καβγά

Ηράκλειο
Το «Ναι» του Δανέλη στις Πρέσπες κατέληξε σε άγριο τηλεοπτικό καβγά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η δημόσια τοποθέτηση του Σπύρου Δανέλη στην εκπομπή «Ώρα Αιχμής» έγινε η αιτία να ξεσπάσει άγριος καβγάς

«Θα πω ναι στην επικύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών όταν αυτή έρθει στην Βουλή», τόνισε κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Ώρα Αιχμής» της ΚΡΗΤΗ TV ο βουλευτής του Ποταμιού στο Ηράκλειο Σπύρος Δανέλης.

Ο κ. Δανέλης υπογράμμισε ότι τέσσερις ακόμα συνάδελφοί του από το Ποτάμι θα κάνουν το ίδιο με εξαίρεση τους κ.κ. Ψαριανό και Αμοιρά. 

Μάλιστα ο κ. Δανέλης τόνισε ότι αν το ζήτημα της συμφωνίας συνδυαστεί με ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση τότε θα στηρίξει το κυβερνητικό στρατόπεδο αν τεθεί τέτοιο ζήτημα στη Βουλή.

Η δημόσια τοποθέτηση του κ. Δανέλη στην εκπομπή «Ώρα Αιχμής» έγινε η αιτία για να ξεσπάσει ένας άγριος καβγάς χωρίς προηγούμενο στο πάνελ χωρίς να λείπουν οι προσωπικές επιθέσεις στοιχείο που άναψε τα αίματα για τα καλά στην διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής με τις τοποθετήσεις να διακόπτονται και να δίνουν την σκυτάλη σε στιγμές απίστευτης έντασης.

Το κλίμα στην διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής έγινε ακόμα πιο εκρηκτικό με ακραίες εκφράσεις όταν η συζήτηση πήγε και στο θέμα της Νovartis.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή «Ώρα Αιχμής» της ΚΡΗΤΗ TV, με τον Μάνο Δασκαλάκη: 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News