Είδαν άσπρη... μέρα στις Αρχάνες!

Ηράκλειο
Είδαν άσπρη... μέρα στις Αρχάνες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το έστρωσε στην πανέμορφη κωμόπολη ενώ άνοιξαν δρόμους τα γκρέιντερ στο οδικό δίκτυο

Μια έκπληξη έκρυβε για τους κατοίκους των Αρχανών το ξημέρωμα της Τρίτης καθώς είδαν… άσπρη μέρα! Στην κωμόπολη επαναλήφθηκαν εικόνες του 2017 καθώς επικράτησε λευκό σκηνικό και δρόμοι, πλατείες και δέντρα ντύθηκαν στα λευκά διαμορφώνοντας παραμυθένιο τοπίο.

Οι μικροί μαθητές δεν πήγαν στο σχολείο οπότε μπόρεσαν να απολαύσουν την ειδυλλιακή εικόνα και να παραμείνουν στα σπίτια τους, κοντά στη σόμπα ή στο τζάκι.

Aπό τις 5 το πρωί δουελεύουν τα γκρέιντερ

Για να παραμείνουν ανοιχτοί οι δρόμοι σε όλο το δήμο Αρχανών- Αστερουσίων τα γκρένιτερ δούλευαν πυρετωδώς από τις το πρωί. Όπως τόνισε μιλώντας στο neakriti.gr o δήμαρχος Μανώλης Κοκοσάλης: «συνεχώς από το πρωί εργάζονταν 4 γκρέιντερ, 5 τσαπάκια και ένας φορτωτής. Υπήρξαν προβλήματα με χιονόπτωση στο οδικό δίκτυο αλλά καθαρίσαμε τα σημεία από Αλάγνι προς Αρκαλοχώρι και από Άγιο Σώζωντα προς Παρθένι, και Πύργο. Προβλήματα στην μετακίνηση είχαν μόνο όσοι δεν διέθεταν καλά λάστιχα».  

Και οι υπηρεσίες βρίσκονται συνεχώς σε επιφυλακή αφού σύμφωνα με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αρχανών Αστερουσίων κ. Γιώργο Επιτροπάκη: «παρακαλούμε όλους τους Δημότες να αποφεύγουν τις Άσκοπες Μετακινήσεις. Τα μηχανήματα και εργαζόμενοι κρατούν τους δρόμους ανοικτούς προκειμένου να πραγματοποιηθούν όλες οι απαραίτητες μετακινήσεις των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News