Ηράκλειο

Πέτρος Ινιωτάκης: «Το πράγμα δεν πήγαινε άλλο» - Όλα όσα είπε στην ΚΡΗΤΗ TV μετά την παραίτηση

Ο Πέτρος Ινιωτάκης στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV

«Το πράγμα δεν πήγαινε άλλο». Μια ατάκα που τα λέει όλα από το πρόσωπο της σημερινής  ημέρας, τον Πέτρο Ινιωτάκη, ο οποίος φιλοξενούμενος απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV σκιαγράφησε ένα προδιαγεγραμμένο ουσιαστικά διαζύγιο με τη παράταξη την οποία ο ίδιος  είχε εμπνευστεί πριν από 5 χρόνια και ίδρυσε μαζί με τα άλλα 2 μέλη της περίφημης «τριανδρίας». Δηλαδή τον δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό και τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Γρηγόρη Πασπάτη.

Σημειωτέων, όπως ο ίδιος ανέφερε, δεν ενημέρωσε τον Γρηγόρη Πασπάτη για την απόφαση του να παραιτηθεί από αντιδήμαρχος και να ανεξαρτητοποιηθεί από τη Δύναμη Πολιτών αλλά μονάχα τον Βασίλη Λαμπρινό, στον οποίο παρέδωσε, όπως ανέφερε, χέρι με χέρι την επιστολή της παραίτησης του.

Μία από τις αξιοσημείωτες αναφορές - ατάκες του Πέτρου Ινιωτάκη στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV είναι πως ο Βασίλης Λαμπρινός επιλέχθηκε να ηγηθεί της δημοτικής παράταξης αλλά δεν την ίδρυσε ποτέ στη πράξη, αγνοώντας, όπως είπε, το θεμέλιο ιδρυτικό λίθο της Δύναμης Πολιτών, δηλαδή τη γενική συνέλευση της που έμεινε ένα αόρατο όργανο!

Ο παραιτηθείς αντιδήμαρχος αναφέρθηκε και στο θέμα του νέου εσωτερικού οργανισμού του δήμου Ηρακλείου, λέγοντας πως διαφώνησε με ηχηρό τρόπο με τον νέο Ο.Ε.Υ, μέσα στην εκτελεστική επιτροπή και πως δεν το ψήφισε επειδή θεώρησε πως κινείται σε λάθος κατεύθυνση.

Ως προς τα προσωπικά σχέδια του από εδώ και πέρα, ο Πέτρος Ινιωτάκης άφησε να εννοηθεί με σαφήνεια πως δεν θα αποσυρθεί από τα κοινά και πως έχει τις δικές του προθέσεις.

Ξεκαθάρισε πάντως πως δεν έχει μιλήσει με κανένα κόμμα ή πολιτικό φορέα και πως τώρα θα αρχίσει επαφές και ραντεβού, θέλοντας σε πρώτη φάση, όπως είπε, να αφουγκραστεί πρώτα τη κοινή γνώμη.

Δείτε τα βασική σημεία της συνέντευξης:

 

Δείτε αναλυτικό ρεπορτάζ:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια