Διπλή παράσυρση στην παραλιακή - Στο νοσοκομείο γυναίκα και παιδί

Ηράκλειο
Διπλή παράσυρση στην παραλιακή - Στο νοσοκομείο γυναίκα και παιδί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα κοριτσάκι μόλις 12 ετών και μία 46χρονη γυναίκα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μετά από παράσυρση - Ακόμη ένα τροχαίο με διαφορά λίγης ώρας

Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην παραλιακή Ηρακλείου, όταν 2 άτομα παρασύρθηκαν - πιθανότατα - από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Το τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 7:30 το απόγευμα της Δευτέρας, επί της Λεωφόρου Νεάρχου (παραλιακή) υπό άγνωστες αιτίες μέχρι αυτή την ώρα.

Συγκεκριμένα, το διερχόμενο αυτοκίνητο παρέσυρε μία γυναίκα ηλικίας 46 ετών καθώς και ένα κορίτσι ηλικίας 12 ετών.

Στο σημείο μετέβησαν 2 ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, τα οποία και παρέλαβαν τις τραυματίες, μεταφέροντάς τες στο Βενιζέλειο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, το οποίο και εφημερεύει.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας της 12χρονης είναι καλή, ενώ σοβαρότερα τραύματα, τα οποία ωστόσο δεν απειλούν τη ζωή της, φέρεται να έχει η 46χρονη.

Στο σημείο μετέβησαν, επίσης, άνδρες του Λιμενικού Σώματος, ενώ τα ακριβή αίτια του τροχαίου διερευνά η Λιμενική Αρχή Ηρακλείου.

Ακόμη ένα τροχαίο, μισή ώρα αργότερα

Σημειώνεται ότι μισή ώρα αργότερα και συγκεκριμένα, περίπου, στις 8:00 το βράδυ, ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα αναστάτωσε το ΕΚΑΒ. 

Το συγεκκριμένο τροχαίο σημειώθηκε στην περιοχή του Εσταυρωμένου στο Ηράκλειο, υπό άγνωστες αιτίες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο εφημερεύον νοσοκομείο μεταφέρθηκε ένας άνδρας, με ελαφρά - ευτυχώς - τραύματα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News