Ως ασθενής ο διευθυντής του ΕΚΑΒ, δέχτηκε τη φροντίδα των διασωστών

Ηράκλειο
Ως ασθενής ο διευθυντής του ΕΚΑΒ, δέχτηκε τη φροντίδα των διασωστών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από τη θέση του ασθενή δέχτηκε τις φροντίδες εκείνων που εκείνος διευθύνει

Από τη θέση του ασθενή ο νέος διευθυντής του ΕΚΑΒ κ. Ανέστης Κιούλπαλης, δέχτηκε τις φροντίδες και τις υπηρεσίες των ανθρώπων που ο ίδιος διευθύνει.

Το νέο έτος τον βρήκε αντιμέτωπο με μία πολύ άσχημη ίωση, καθώς συνοδευόταν με λιποθυμικά επεισόδια που τον ταλαιπώρησαν.

Έτσι «αναγκάστηκε» να χρησιμοποιήσει και να δεχτεί τις υπηρεσίες του ΕΚΑΒ, του ΤΕΠ και της Καρδιολογικής Μονάδας του ΠΑΓΝΗ, ως επείγον περιστατικό.

Εμείς είμαστε στην ευχάριστη θέση να γράψουμε, ότι η περιπέτεια της υγείας του νέου διευθυντή του ΕΚΑΒ, είχε αίσιο τέλος.

Όπως ο ίδιος αναφέρει σε ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, η περιπέτεια της υγείας του «έληξε σύντομα και επέστρεψε ξανά στη θαλπωρή του σπιτιού του», ωστόσο «χάρη σε αυτούς του ανθρώπους», όπως τονίζει.

Μάλιστα ευχαριστεί από καρδιάς όλους εκείνους που με τη φροντίδα, τον επαγγελματισμό, την γνώση, την επιμέλεια και την ανθρωπιά τους, βοήθησαν ώστε να αναρρώσει πλήρως και να είναι ξανά στο σπίτι του σήμερα.

Η ανάρτηση του κ. Κιούλπαλη έχει ως εξής: 

«Ο καινούργιος χρόνος, δεν πρόλαβε να μπει, και μου έφερε μια ίωση με λιποθυμικά επεισόδια.

Έτσι για πρώτη φορά στην ζωή μου, αναγκάστηκα να χρησιμοποιήσω τις υπηρεσίες του ΕΚΑΒ, του ΤΕΠ και της Καρδιολογικής Μονάδας του ΠΑΓΝΗ ως επείγον περιστατικό. Έχω νοσηλευτεί ξανά στο παρελθόν, αλλά με άλλη διαδικασία.

Όλοι όσοι συμμετείχαν, διασώστες, γιατροί και νοσηλευτές, ήταν γρήγοροι, αποτελεσματικοί και ταυτόχρονα ευγενικοί και χαμογελαστοί. Ένοιωσα την καθησυχαστική αίσθηση της φροντίδας, με επαγγελματισμό, γνώση, επιμέλεια και ανθρωπιά. Η περιπέτεια μου έληξε σύντομα και είμαι ξανά στην θαλπωρή του σπιτιού μου χάρη σε αυτούς.

Τους ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου, χωρίς να αναφέρω ονόματα, παρότι τους θυμάμαι όλες και όλους, γιατί πιστεύω ότι έτσι συμπεριφέρονται σε κάθε πάσχοντα συμπολίτη μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News