default-image

Βρέθηκε ο οδηγός που παρέσυρε τον 53χρονο δικυκλιστή στην Κνωσού

Ηράκλειο
Βρέθηκε ο οδηγός που παρέσυρε τον 53χρονο δικυκλιστή στην Κνωσού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προσήχθη ένας 39χρονος για τον τραυματισμό του 53χρονου - Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του οδηγού που σκότωσε έναν 95χρονο

Εντοπίστηκε ο οδηγός που παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά έναν 53χρονο δικυκλιστή στο Ηράκλειο.

Το τροχαίο σημειώθηκε επί της Λεωφόρου Κνωσού, το βράδυ της Πέμπτης 27 Δεκεμβρίου, όταν ένα όχημα παρέσυρε τη μηχανή στην οποία επέβαινε ο 53χρονος.

Για περισσότερη από μία εβδομάδα αναζητείτο ο οδηγός του ασημί Volkwagen Golf, μοντέλο του 1998-2004, το οποίο εθεάθη στο σημείο και μετά το τροχαίο «εξαφανίστηκε», με τις έρευνες της αστυνομίας, τελικά, να αποδίδουν καρπούς.

Πρόκειται για έναν 39χρονο άνδρα, ο οποίος εντοπίστηκε σε χωριό της ευρύτερης περιοχής του Ηρακλείου και προσήχθη στις αστυνομικές αρχές, προκειμένου να δώσει απαντήσεις αναφορικά με το τροχαίο ατύχημα, ενώ για το συμβάν αναμένεται να σχηματιστεί δικογραφία.

Σημειώνεται πως ο 53χρονος έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και πολλαπλά τραύματα στα πόδια, ενώ, μετά έπειτα από χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη, ακρωτηριάστηκε το δεξί του πόδι, με τον ίδιο να εξακολουθεί να παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στο Βενιζέλειο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Υπενθυμίζεται ότι οι συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο παραμένουν αδιευκρίνιστες.

Την ίδια στιγμή, συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του οδηγού που, χτες το πρωί, παρέσυρε και σκότωσε έναν άνδρα ηλικίας 95 ετών, επί της Λεωφόρου Σούδας κοντά, στα φανάρια του Καλικά. Πρόκειται για τον οδηγό αγροτικού αυτοκινήτου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News