Ηράκλειο

Καθαρή και πιο ασφαλής η πισίνα στο Παγκρήτιο

Αναβαθμίζονται οι υπηρεσίες

Στην αναβάθμιση της ποιότητας του νερού στη δημοτική πισίνα και κατ’ επέκταση των υπηρεσιών σε αυτή, προχώρησε η Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου.

Η αναβάθμιση έγινε μέσα από παρεμβάσεις στο σύστημα φιλτραρίσματος του δημοτικού κολυμβητηρίου και τη χρήση υλικών νέας τεχνολογίας στο κολυμβητήριο του Παγκρητίου.

Συγκεκριμένα, ομάδα εξειδικευμένων τεχνικών προχώρησε στην αλλαγή του υλικού φιλταρίσματος (χαλαζιακή άμμο) τόσο στην πισίνα εκμάθησης, όσο και στην πισίνα κολύμβησης με νέας τεχνολογίας ενεργοποιημένο υλικό φίλτρανσης από ειδικό γυαλί.

Το νέο υλικό φίλτρανσης (βραβευμένο στην Ευρώπη), είναι βιο-ανθεκτικό, με απόδοση που υπερβαίνει στο διπλάσιο εκείνη της άμμου, μεγαλύτερη κατακράτηση μικροοργανισμών, μείωση των οσμών εντός της πισίνας ενώ συνολικά προφέρει μεγαλύτερο δείκτη ασφάλειας για τους λουόμενους και εργαζόμενους.

«Η Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου ΑΕ ΟΤΑ, με σεβασμό προς τους πολίτες και εργαζόμενους της δημοτικής πισίνας, προχώρησε, παράλληλα με άλλες παρεμβάσεις στον χώρο, στην αναβάθμιση των υλικών φίλτρανσης με υλικά τελευταίας τεχνολογίας.

Στόχος μας είναι το δημοτικό κολυμβητήριο να παραμείνει ένας χώρος αθλητισμού με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες προς τους δημότες, τις οποίες, με τη χρήση νέων τεχνολογιών, θα βελτιώνουμε διαρκώς» δήλωσε σχετικά ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και πρόεδρος της ΑΑΗ ΑΕ ΟΤΕ Κώστας Βαρδαβάς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια