Χρύσα Δρακάκη: «Ράκος» η Κρητικιά σύντροφος του επιχειρηματία που απήχθη στον Πειραιά

Ελλάδα
Χρύσα Δρακάκη: «Ράκος» η Κρητικιά σύντροφος του επιχειρηματία που απήχθη στον Πειραιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαγγελματίες οι δράστες της απαγωγής του Γιώργου Μαυρίκου

Μία εβδομάδα συμπληρώνεται από την κινηματογραφική απαγωγή του επιχειρηματία, Γιώργου Μαυρίκου, με τη σύντροφό του, το γνωστό μοντέλο και πρώην Playmate, Χρύσα Δρακάκη, να είναι συντετριμμένη.

Η νεαρή Ηρακλειώτισσα καλλονή, μάλιστα, από την περασμένη Κυριακή λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή προκειμένου να καταφέρνει να «στέκεται στα πόδια της», μετά την απαγωγή του 51χρονου συντρόφου της, του επιχειρηματία Γιώργου Μαυρίκου.

Μάλιστα, η ίδια βρισκόταν στο σπίτι του 51χρονου, όταν οι άγνωστοι πραγματοποίησαν την κινηματογραφική απαγωγή.

Περίεργη χαρακτηρίζεται η απαγωγή

Την ίδια στιγμή, οι ειδικοί κάνουν λόγο για μια άκρως περίεργη απαγωγή, με πρώτο μέλημα των αστυνομικών αρχών να είναι η επιστροφή του Γιώργου Μαυρίκου στο σπίτι του και δευτερεύοντος η εύρεση των δραστών.

Τα πρώτα, συμπεράσματα για την απαγωγή όπως τα καταγράφει το protothema.gr:

  • Οι δράστες ήταν επαγγελματίες και δεν αποκλείεται να «ναυλώθηκαν» από το εξωτερικό και να ταξίδεψαν στην Ελλάδα για να κάνουν τη δουλειά.
  • Ερευνάται αν κάποιοι από τους δράστες που δεν είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, φορούσαν μάσκες σιλικόνης.
  • Ανατρέχουν στις κάμερες και προσπαθούν μέσω συγκεκριμένων στην ακτή Θεμιστοκλέους να διαπιστώσουν αν τις προηγούμενες ημέρες έχει καταγραφεί κάποια περίεργη κίνηση που να δείχνει παρακολούθηση του επιχειρηματία.
  • Ψάχνουν όλες τις επαγγελματικές, και οικονομικές συναλλαγές αλλά και τις προσωπικές του επαφές των τελευταίων δυο-τριών χρόνων, ενώ συζητούν παράλληλα με τη σύντροφό, την οικονόμο και την οικογένεια του για να μάθουν αν τον τελευταίο καιρό είχαν δει κάτι περίεργο ή αν διαπίστωσαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Ποια είναι η Χρύσα Δρακάκη;

Η Χρύσα Δρακάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης. Το 2003 συμμετείχε στα Πανελλήνια Καλλιστεία, ενώ το 2009 εξελέγη Playmate. Πλέον, η νεαρή καλλονή κατοικεί μόνιμα στην Αθήνα, ενώ διατηρεί σχέση με το Γιώργο Μαυρίκο, τα τελευταία δύο χρόνια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News