Ηράκλειο

Απροσπέλαστα σημεία στο Ηράκλειο εξαιτίας της βροχής

Η βροχόπτωση έφερε προβλήματα και στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου

Σε… ποτάμια έχουν μετατραπεί αρκετοί δρόμοι στο Ηράκλειο, εξαιτίας της δυνατής βροχόπτωσης που σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου.

Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες από το κέντρο της πόλης, και ειδικότερα πλησίον των παλιών ΚΤΕΛ Ηρακλείου, κάτω από το μέγαρο Φυτάκη, όπου τα νερά της βροχής έχουν παραμείνει στάσιμα, δημιουργώντας μία μικρή… λίμνη στο σημείο!

Ενδεικτική είναι και η εικόνα από τους δρόμους του Ηράκλειου. Μάλιστα, το πρωί της Τετάρτης η έντονη βροχόπτωση είχε ως αποτέλεσμα την παράσυρση ενός αυτοκινήτου στο Παλιόκαστρο, ενώ και κάδοι σκουπιδιών παρασύρθηκαν εξαιτίας της δυνατής βροχής.

Σε… ποτάμια έχουν μετατραπεί και οι δρόμοι στο Ηράκλειο

Ενδεικτικές είναι οι εικόνες από την περιοχή στο Μέσα Κατσαμπά, κάτω από τη γέφυρα της Εθνικής Οδού.

Πρόκειται για τον παράδρομο που οδηγεί στη Φιλοθέη, όπου ο μεγάλος όγκος νερού έχει δημιουργήσει ένα μίνι… καταρράκτη!

Μάλιστα, ο όγκος του νερού, το πρωί της Τετάρτης, ήταν τόσο μεγάλος που έχει σχηματίσει μια ιδιότυπη λίμνη, κάνοντας το δρόμο, απροσπέλαστο για τους πεζούς και άκρως επικίνδυνο για τα διερχόμενα αυτοκίνητα.

Στα Χανιά τα περισσότερα προβλήματα

Σημειώνεται, βέβαια, ότι τα μεγαλύτερα και περισσότερα προβλήματα από τη βροχόπτωση έχουν καταγραφεί στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, καθώς ήδη από τα ξημερώματα της Τετάρτης, η Πυροσβεστική έχει δεχτεί δεκάδες κλήσεις για άντληση υδάτων από σπίτια και καταστήματα.

Μάλιστα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στον κόμβο Κολυμπαρίου τα ορμητικά νερά παρέσυραν ακόμη ένα αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να χρειαστεί η παρέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του οδηγού του.

Δείτε το βίντεο από την εικόνα στο Ηράκλειο:

Σχόλια