Ηράκλειο

«Ποδαρικό» με διακοπές ρεύματος

Στο σκοτάδι θα μείνουν πολλές περιοχές

Διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος πρόκειται να γίνει σε οικισμούς και χωριά στο νομό Ηρακλείου.

Δείτε αναλυτικά τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος για την επόμενη εβδομάδα ώστε να κανονίσετε έγκαιρα τις εργασίες σας.

Πέμπτη 03/01/2019

08:30-15:00: Γενικά στο χωριό Αποστόλοι.

13:00-15:00: Στο Αρκαλοχώρι, στην περιοχή της εξόδου προς Αρχοντικό.

14:00-15:0: Στο Αρκαλοχώρι, στην περιοχή έναντι των γραφείων της ΔΕΗ και στη συμβολή των οδών Κολοκοτρώνη και Κορωναίου.

Παρασκευή 04/01/2019

08:30-15:00: Στο χωριό Αγ. Βαρβάρα του δ. Γόρτυνας, στην περιοχή της διακλάδωσης προς Γέργερη.

10:00-13:00: Στο χωριό Αγ. Βαρβάρα του δ. Γόρτυνας, στις περιοχές του κέντρου του χωριού, του Κέντρου Υγείας, του Δημοτικού Σχολείου, της διακλάδωσης προς Πρινιά, των πρώην σφαγείων Αγ. Βαρβάρας, του δρόμου προς Αγ. Ειρήνη, των κεραιών Panafon, του θερμοκηπίου Ζαχαριουδάκη και της βιοτεχνίας Σηφάκη. Επίσης στο χωριό Πρινιάς και στην περιοχή του οινοποιείου της ΕΓΣΗ, στον δρόμο από Αυγενική προς Αγ. Βαρβάρα.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από τον χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Για τον λόγο αυτό, οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ Α.Ε. πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου μας ακόμα και αν βρίσκονται καταγής.

Σχόλια