default-image

Στην «αμαρτωλή» αποθήκη έκρυβε εκατοντάδες παράνομα τσιγάρα

Ηράκλειο
Στην «αμαρτωλή» αποθήκη έκρυβε εκατοντάδες παράνομα τσιγάρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη 24χρονος με φορτίο τσιγάρων και καπνού

Μέσα σε μια αποθήκη που ενοικίαζε έκρυβε σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις παράνομα τσιγάρα και καπνό ένας 26χρονος στο Ηράκλειο.

Οι άνδρες του Γραφείου Ασφάλειας του Λιμεναρχείου έστησαν καρτέρι στον νεαρό άνδρα και τον συνέλαβαν τη στιγμή που έβγαινε από την αποθήκη μέσα στην οποία βρέθηκαν 610 πακέτα τσιγάρα και 411 συσκευασίες καπνού των πενήντα γραμμαρίων 50gr έκαστη.

Πακέτα τσιγάρων βρέθηκαν και στο σπίτι του.

Aναλυτικά το δελτίο τύπου:

Στη σύλληψη ενός 26χρονου για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα προέβησαν, απογευματινές ώρες (28.12) , στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και στοχευμένων ερευνών, ο ανωτέρω εντοπίστηκε κατά την έξοδό του από αποθήκη που νοικιάζει, εντός της οποίας βρέθηκαν εξακόσια δέκα (610) πακέτα τσιγάρα και τετρακόσιες έντεκα (411) συσκευασίες καπνού των πενήντα γραμμαρίων (50gr) έκαστη, διαφόρων επωνυμιών, καπνικά προϊόντα που στο σύνολό τους δεν έφεραν την ένσημη ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης, ενώ στη συνέχεια, ο ίδιος παρέδωσε επιπλέον τριακόσια τριάντα τρία (333) πακέτα τσιγάρα και είκοσι τρεις (23) συσκευασίες καπνού, τα οποία απέκρυπτε στην οικία του.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα εν λόγω καπνικά προϊόντα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News