Λιμενικοί & αστυνομικοί έπαιξαν μπάσκετ για καλό σκοπό

Ηράκλειο
Λιμενικοί & αστυνομικοί έπαιξαν μπάσκετ για καλό σκοπό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκέντρωσαν τρόφιμα για τη Διακονία της Αγάπης

Ένα φιλανθρωπικό τουρνουά μπάσκετ πραγματοποίησαν η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου, η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης και το Παράρτημα Κρήτης της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος και στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία. 

«Ευχαριστούμε θερμά όσους στήριξαν έμπρακτα τη προσπάθεια συγκέντρωσης τροφίμων μακράς διάρκειας, κατά τη διεξαγωγή φιλανθρωπικού τουρνουά μπάσκετ που έλαβε χώρα την Πέμπτη 27-12-2018 και ώρα 17.00 στο κλειστό γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη στη Νέα Αλικαρνασσό Ηρακλείου.» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν, προσφέρθηκαν στη Διακονία Αγάπης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης τα οποία θα διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες της πόλης που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας.

«Ιδιαίτερα ευχαριστούμε για την συμμετοχή τους την ομάδα καλαθοσφαίρισης της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Χανίων και την ομάδα καλαθοσφαίρισης της Δ.Α. Ρεθύμνου αλλά και για την πολύτιμη βοήθειά τους για την επιτυχή διοργάνωση, τον Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης, τον Σύνδεσμο Κριτών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης και τον Α.Ο.Ν.Α. ΗΡΟΔΟΤΟ.

Για την ιστορία, νικήτρια του τουρνουά αναδείχτηκε η ομάδα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου.

Ευχόμαστε Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος σε όλους τους συνανθρώπους μας.».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News