default-image

Κρίσιμες ώρες μετά το χειρουργείο για τον 53χρονο που τραυματίστηκε σε τροχαίο στην Κνωσού

Ηράκλειο
Κρίσιμες ώρες μετά το χειρουργείο για τον 53χρονο που τραυματίστηκε σε τροχαίο στην Κνωσού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναζητείται ο οδηγός του αυτοκινήτου που εξαφανίστηκε

Σοβαρός αποδείχθηκε ο τραυματισμός για τον 53χρονο δικυκλιστή ο οποίος συγκρούστηκε το βράδυ της Πέμπτης με αυτοκίνητο στην λεωφόρο Κνωσού ενώ σύμφωνα με την αστυνομία ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν σταμάτησε στο σημείο και αναζητείται.

Ο 53χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο ΠΑΓΝΗ όπου σύμφωνα με τον αναπληρωτή διοικητή κ.Φανουργιάκη ο άνδρας υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση από ορθοπεδικούς και αγγειοχειρουργούς. Αμέσως μετά την επέμβαση ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

«Φούλαρε» η εντατική

Δυστυχώς τις τελευταίες ημέρες τα τροχαία ατυχήματα και τα ιατρικά περιστατικά έχουν αυξηθεί με αποτέλεσμα να «φουλάρει» η εντατική του ΠΑΓΝΗ και να μεταφερθεί ο τραυματίας σε άλλο νοσηλευτικό ίδρυμα.

Υπενθυμίζεται ότι το σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην πολυσύχναστη λεωφόρο Κνωσού. Ο 53χρονος τραυματίστηκε σοβαρά μετά από σύγκρουση με ΙΧ και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Αγωνία βιώνουν οι δικοί του άνθρωποι για την πορεία της υγείας του καθώς οι γιορτές αυτές «σημαδεύτηκαν» από τη δυσάρεστη περιπέτεια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News