Ηράκλειο

Πέτυχαν μια θέση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση & βραβεύτηκαν!

Μαθητές Λυκείων του Δήμου Μαλεβιζίου είναι πλέον φοιτητές

Νέοι φοιτητές και φοιτήτριες πέτυχαν μία θέση στο όνειρό τους, την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και στη σχολή της αρεσκείας τους.

Γι’ αυτό το λόγο, βραβεύτηκαν από το Δήμο Μαλεβιζίου οι επιτυχόντες από τα δύο Λύκεια του Μαλεβιζίου, του Γαζίου και του Κρουσώνα.

Η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου γέμισε με τα χαμόγελα των νέων φοιτητών οι οποίοι ξεκίνησαν την ακαδημαϊκή τους πορεία και συνεχίζουν ακάθεκτοι προς την επιτυχία τους.

Σε κλίμα χαράς αλλά και συγκίνησης, ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης καλωσόρισε το «αύριο του Μαλεβιζίου», έδωσε συγχαρητήρια στα 146 παιδιά για την επιτυχία τους, όπως επίσης και στους καθηγητές τους αλλά και τους γονείς που υποστήριξαν τις προσπάθειες, προτρέποντας τα παιδιά να μην σταματήσουν ποτέ να στοχεύουν ψηλά και να κυνηγούν τα όνειρά τους.

Τα συγχαρητήριά τους στα παιδιά έδωσαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Μανώλης Παπαδομανωλάκης, ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννη Ντουλάκης, η Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Άννα Φραντζεσκάκη, ο Πρόεδρος του ΔΟΚΑΠΠΑΜ Δημήτρης Λυδάκης (Καρίκης) και ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Γαζίου Γιάννης Κοτσυφός.

Ακολούθησε η απονομή αναμνηστικού επαίνου μαζί με ένα συμβολικό δώρο, καθώς και κέρασμα για όλα τα παιδιά.

 

Σχόλια