Οι εκλεκτοί του Σταύρου Ξυλούρη στο Δήμο Γόρτυνας

Ηράκλειο
Οι εκλεκτοί του Σταύρου Ξυλούρη στο Δήμο Γόρτυνας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τους πρώτους 5 υποψήφιούς του με τον συνδυασμό “Ελλωτίς” ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Γόρτυνας

Εξελίξεις στην πορεία προς τις δημοτικές εκλογές στον Δήμο της Γόρτυνας από την παράταξη “Ελλωτίς: Ενωτική Κίνηση Δήμου Γόρτυνας” και τον επικεφαλής Σταύρο Ξυλούρη, ο οποίος, μετά την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για το δημαρχιακό αξίωμα στις εκλογές του Μαΐου 2019, προχώρησε στην ανακοίνωση των πρώτων 5 ονομάτων που θα απαρτίζουν τον κορμό του ψηφοδελτίου του.

Μια πρώτη 5άδα που απαρτίζουν πρόσωπα “φρέσκα”, από διάφορους επαγγελματικούς-κοινωνικούς χώρους και μετερίζια...

Οι πρώτοι πέντε υποψήφιοι στο πλευρό του Σταύρου Ξυλούρη είναι οι εξής:

- Δέσποινα Σπαντιδάκη: Η γνωστή στιχουργός, στιχοποιός, συγγραφέας και μαντιναδολόγος Δέσποινα Σπαντιδάκη, με καταγωγή από τους Στόλους του δήμου Γόρτυνας, θα είναι για πρώτη φορά υποψήφια στις προσεχείς δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό του Σταύρου Ξυλούρη.

Στο ενεργητικό της καταγράφονται σπουδαίες συνεργασίες με δεξιοτέχνες της κρητικής λύρας και της παραδοσιακής κρητικής μουσικής, για τους οποίους έχει γράψει τους στίχους των τραγουδιών, ενώ έχει κυκλοφορήσει βιβλίο με συλλογή από μαντινάδες.

- Γιάννης Καπαρουδάκης: Είναι ένας νέος άνθρωπος, 28 ετών, που αποφάσισε μετά τις σπουδές του στο Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Αγωγής να επιστρέψει στη γενέτειρά του, τους Αγίους Δέκα, και να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά ανοίγοντας το δικό του εργαστήρι δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά στις Μοίρες. Είναι ιδρυτικό μέλος και ηθοποιός της Θεατρικής Ομάδας “Θέατρο Δίχως Όνομα” και εν ενεργεία πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίων Δέκα.

- Βαλεντίνα Καράτζη: Ιδιωτική υπάλληλος με καταγωγή από το Λαράνι, είναι παντρεμένη και κατοικεί μόνιμα στις Ατσιπάδες του δήμου Γόρτυνας. Για τη Βαλεντίνα η εμπειρία των εκλογών δεν είναι άγνωστη, αφού η ίδια είχε λάβει μέρος και στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές, συμμετέχοντας ως υποψήφια στο τοπικό ψηφοδέλτιο της κοινότητας των Άνω Ακρίων με τον συνδυασμό του νυν δημάρχου Γόρτυνας. Αυτή τη φορά όμως επέλεξε να είναι υποψήφια με την παράταξη του Σταύρου Ξυλούρη.

- Κώστας Κοσόγλου: Γεννήθηκε και κατοικεί μόνιμα στο δημοτικό διαμέρισμα του Σοκαρά, είναι απόφοιτος του ΤΕΕ Ηλεκτρολογίας και εργάζεται ως υπάλληλος του ΔΕΔΔΗΕ στο πρακτορείο Μοιρών. Είναι έγγαμος και πατέρας τριών κοριτσιών.

- Κωνσταντίνος Λαμπράκης του Γεωργίου (Καραμούζος): Ο Κώστας Λαμπράκης, γνωστός και ως “Καραμούζος”, κατάγεται από τον Κρότο, ένα μικρό χωριό στις παρυφές των Αστερουσίων, και εργάζεται ως νοσηλευτής σε ιδιωτική πολυκλινική του Ηρακλείου. Είναι η πρώτη φορά που ενεργοποιείται στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και σ' αυτό συνέβαλαν η επιθυμία του να δραστηριοποιηθεί πιο άμεσα στα τοπικά δρώμενα...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News